Oğlak Burç Yorumları 1 Nisan 2022

Oğlak burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 1 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Nisan 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birileri kesinlikle büyük bir şey saklıyor, ancak hiçbir yerde düşündükleri kadar büyük değil. Muhtemelen biraz beyin çalışmasıyla çözebilirsin ve sonra sana kalmış.


1 Nisan 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu an olman gereken yerdesin. Başkalarının beklentileri hakkında endişelenme.


1 Nisan 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Farklı bir liderlik tarzı dene, Oğlak. Kardinal bir dünya işareti olarak, birkaç uzun vadeli hedefi göz önünde bulundurarak çalışkan ve inatçı olma eğilimindesiniz. Ancak Koç burcundaki yeni ay, ağır ağır ilerlemek yerine farklı bir yaklaşıma ilham veriyor. Ay burcunuzla kare açı yapsa da, bu gerilimin yararlanmak için bir enerji kaynağı olabileceğini görebilirsiniz. Önümüzdeki altı ay boyunca Koç enerjisine yaslanın. Büyük bir fırsata atlamaya çalışın, kontrolü hemen ele alın ve canlı bir şekilde liderlik edin. Olabileceğinizi bildiğiniz güçlü profesyonel öncü olun!


1 Nisan 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Aileniz ve arkadaşlarınız için bir güç direği olarak hareket etme eğiliminde olsanız da, güneş şifalı asteroit Chiron’a sığınırken, o gün için bu rolü bırakmayı düşünebilirsiniz. Bu kozmik iklim, başkalarının sizin savunmasız yanınızı görmesine izin vermek anlamına gelse bile, fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarınızı kabul etmenizi ve onurlandırmanızı isteyecektir. Bu öğleden sonra Luna Mars’a bir öpücük gönderdiğinde, biraz perakende terapiyle kendinizi şımartmanın cazibesi sizi bulabilir. Kendinizi tedavi etmek istiyorsanız kendinizi suçlu hissetmeyin, ancak bütçenizle mantıksız olmamaya çalışın.


1 Nisan 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, işleri kesinlikle iş yapmak yerine kendinize daha fazla zaman ve enerji yatırmanın zamanı geldi, Oğlak. Elbette, ilişkinizi beslemek için bilinçli bir çaba sarf etmek her zaman bir seçenektir, ancak her biri kendi seçeneğidir. Ay (taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve önemli diğerlerinin göksel hükümdarı) Koç’ta yaralı şifacı Chiron ile birlikte oturacak – duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla – yeni şeyler getirecek. duygusal dünyanıza başlangıçlar. Gezegensel yöneticiniz Satürn ile uyum içinde, bu değişim disiplin ve odaklanma gerektirecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.