Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Burç Yorumu Nisan 2022

Oğlak burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güneş bu ayın başlarında zorlu Koç burcunda ilerlerken tam kontrol sizde, ancak aynı zamanda oldukça göz korkutucu ve biraz zorba da olabilirsiniz. Ne yazık ki, bu bencil transit sırasında istediğinizi alamamaktan endişe duyduğunuz kadar birinin duygularını incitmekten de endişelenmiyorsunuz.

4 Nisan’da gözüpek Kova burcunda yoğun Mars ile kararlı lideriniz Satürn arasındaki bir kavuşum, sizi romantik açıdan riskli bir şey yapmaya itebilir. Bunu yapmakta ne kadar kararlısın Oğlak? Çünkü bu yönlendirilmiş yön sırasında gerçekleştirilen bazı eylemlerin açıklanması veya geri alınması kolay olmayabilir.

Evren, on ikide kararlı bir güneş-Satürn altmışlık açısı üretir ve güçlü iş ahlakınızı ön plana çıkarır. Aşk hayatınıza müdahale etmediği sürece bu harika (ki bununla yüzleşelim, muhtemelen öyle). Kariyeriniz şimdi başarılı olacaksa, tarihleri ​​iptal etmek veya ertelemek kaçınılmaz olabilir, ancak olumsuz romantik sonuçlara değer mi?

Güneş nihayet 19 Nisan’da bencil Koç’tan ayrılıyor ve Boğa’nın bencil olmayan dünyevi enerjisini emmeye başlıyor. Evren çok çalıştığınızı biliyor, ancak bu güneş geçişi size eğlenmeyi de hatırlatıyor. Siz ve eşiniz için bir çift masajı veya önümüzdeki ay bir randevu planlayın ve devam edin ve o pahalı ama sarhoş edici parfüm veya kolonyayı satın alın. Buna değersin!


Oğlak Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Venüs 5 Nisan’da Balık’a girdiğinde, sizin için havada aşk var ve ayak işlerini yaparken gördüğünüz komşulardan yabancılara kadar insanlara karşı büyük aşklar geliştireceksiniz. Bu, Merkür’ün onuncu ayda Boğa burcuna girmesiyle flört etmek için ideal bir dönemdir, o yüzden devam edin ve bir bahar kaçamağının keyfini çıkarın.

Ancak, bunu rahat tuttuğunuzdan emin olun, çünkü 14 Nisan’da Mars Balık’a girdiğinde bir fırtınayla çıkacaksınız. Tanıştığınız herkesi büyülerken sahada oynamaya devam edin. 16’sında dolunay Terazi’deyken randevunuza biraz daha fazla çaba gösterin. Bu kişi sizin ideal eşiniz olabilir, Oğlak.

19 Nisan’da güneş Boğa burcuna girdiğinde romantizm fiziksel ve şehvetli olmaya devam ediyor. Yerleşmek için çok fazla eğleneceksin.

Bununla birlikte, Merkür yirmi dokuzunda İkizler’e girdiğinde biriyle anlaşmayı düşünebilirsiniz. En iyi randevu geceniz 30 Nisan Boğa burcundaki yeni ay sırasında. Süslü bir akşam yemeği ve özel bir tatlı (*göz kırpma*) ile keyifli bir gece planlayın.


Oğlak Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Rüya Yapıcı

Oğlak burcu, iç sektörünüze verilen önem, hayattan bir adım geri atmanıza ve olaylara perspektiften bakmanıza ilham verebilir. 19 Nisan’a kadar Koç’taki güneş, kendinizi beslemek, daha fazla uyumak ve yeniden şarj etmek için bu zamanı yapar. Aileniz, eviniz, mülkle ilgili endişeleriniz ve atalarınız şu anda önemli olabilir.

Aynı zamanda, iletişim sektörünüze yapılan vurgu artıyor. Uyumlu Venüs beşincide Balık burcuna geçiyor, ardından on dördüncüde iddialı Mars geliyor. Bu, özellikle hassasiyet ve dikkatli işlem gerektiren tartışmalar ve müzakereler yapmak için iyi bir zamandır.

Yine de 12 Nisan civarında özellikle dikkatli olun, çünkü ruhani bir Jüpiter-Neptün geçişi gerçekçi olmayan beklentilere yol açabilir. Ayaklarınızı yerde tutmaya çalışın yoksa kaybedebilirsiniz.

On altısında, kendinizi spot ışığında bulabilirsiniz. Terazi burcundaki dolunay, belki de sosyal medyada bir şeyleri herkese açık hale getirmeniz için size ilham verebilir, çünkü diğer insanlar bunu yapmanızdan fayda sağlayacaktır. Bu, sizinkine benzer bir deneyim yaşayan herkes için çok yararlı olabilir. Sadece daha sonra eylemlerinizden pişman olmayacağınızdan emin olun.

Güneşin 19 Nisan’da Boğa burcuna geçişi, boş zamanlarınızı ve zevk alanlarınızı canlandırıyor. Bir ay sessiz kaldıktan sonra dışarı çıkıp kendinizi ifade etmeye hazır olacaksınız. Bu sizin için oldukça eğlenceli ve eğlenceli bir zaman olabilir ve çeşitli beceri ve yeteneklerinizi sergilemeye istekli olacaksınız.

Powerbroker Pluto, yirmi dokuzuncu gün burcunuzda retroya döner ve birkaç ay boyunca öyle kalır ve sizi iç oyununuzu geliştirmeye teşvik eder.

Son olarak, 30 Nisan’daki Boğa burcundaki güneş tutulması ve boş zaman bölgeniz, sanat veya zanaat çalışmalarınızı başkaları için erişilebilir kılmak için bir çağrı olabilir. Bu, herhangi bir güvensizlik tarafından yönetilme zamanı değil, gurur duyabileceğiniz bir işi büyütme zamanı.


Oğlak Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

16 Nisan’da, diğer Kardinal burcu Terazi ve kariyer sektörünüzde yaratıcı dolunay sırasında sürünün başında olma ihtiyacınızla mücadele etmeniz gerekebilir. Yaptığın işte en iyi olman senin suçun değil! Oğlak, ay boyunca karışık bir rekabet havası olabilir, bu yüzden ayak parmaklarında kal!

On ikinci günkü Jüpiter-Neptün kavuşumu sırasında yolunuza biraz gölge düşebilir. Bu bir onur, oldukça dürüst. Taklit etmenin en içten övgü şekli olduğunu unutmayın, ancak asıl mesele sizsiniz!

16 Nisan’daki Terazi dolunayı sırasında yardımcı profesyonel kişilerle yeniden bağlantı kurun. Bazı e-posta yazışmalarını başlatmak ve ertelediğiniz bir şeye başlamak için harika bir zaman. Yirmi dokuzuncu gün burcunuzda Plüton geri hareketine geçtiğinde kendinize teşekkür edeceksiniz. Hazırlanmayanlar, yetişme ihtiyacı hissedecekler, ancak kartlarınızı doğru oynar ve dikkatli bir şekilde işbirliği yaparsanız, bu kazançlı bir zaman olabilir.

Ay, 30 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşen güzel bir güneş tutulması ve yeni ay ile sona eriyor, size bir bakış açısı kazandırıyor ve başarınıza artık katkıda bulunmayan her şeyi bırakmanıza izin veriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.