Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Burç Yorumu Mart 2022

Oğlak burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Mart ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Kolayca Üstesinden gelin

Oğlak, bu birçok nedenden dolayı olağanüstü bir ay. Konuşma ve düşünce sektörünüze yapılan vurgu, ilerleme için birçok fırsatı ortaya çıkarır. Sizin dalga boyunda olan başkalarıyla bağlantı kurmaya ve etkileşimlerinizden ne çıktığını görmeye istekli olacaksınız.

Yine de hazır olun, çünkü 2 Mart’ta rüya gibi Balık burcunda muhteşem bir yeniay, yolunuza çok özel bir teklif getirebilir. Bu, bir süredir dahil olmak istediğiniz bir projenin başlangıcı olabilir. İyimser Jüpiter ve yenilikçi Uranüs resmin bir parçası olarak, sizi ileriye taşımak için mükemmel bir anda iyi şanslar gelebilir.

Venüs ve Mars bütün ay birlikte yolculuk ederken bazı ilginç olaylar da yaşanıyor. İşaretinizde başlarlar ve güçlü Plüton ile hizalanırlar; bu, bir şeye yüzde 100 vermek veya tamamen bırakmak için önemli bir kararla çakışabilir. Biri ya da diğeri olacak ve ne yapmak istediğinizi öğrendikten sonra rahatlamanız çok büyük olabilir.

Yeni yerler ve yüzler keşfetmeye hazır mısınız? Başak burcundaki dolunay ve on sekizinci gündeki uzak ufuklar sektörünüz, içinizde birçok duyguyu harekete geçiren fikirlere ve fırsatlara ışık tutabilir. Bir şey o tatlı noktaya dokunursa, hemen üzerine atlamaya hazır olabilirsiniz. Yine de sonuçları düşünün ve daha sonra pişmanlık olmayacağından emin olun.

Ev ve aile sektörünüz, 20 Mart’ta güneş içeri girerken aydınlanır, ardından bir hafta sonra zeki Merkür gelir. Bu, özellikle önümüzdeki dört hafta boyunca, hayatınıza dinlenmek ve iyileşmek için biraz zaman ayırmanız için bir fırsattır.

Son olarak, otuz birinci Koç burcundaki yeni ay, sizi bir süredir yok olan bazı Kendin Yap projelerine başlama konusunda istekli bulabilir. Aynısı, düzenleme ve başlatmaya hevesli olduğunuz tüm aile projeleri veya planları için de geçerlidir.


Oğlak Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2 Mart’ta Balık burcundaki yeni ay sırasında aşık olduğunuz kişiyi şefkatli sözlerinizle kurarak aya başlayın. Ancak, beşinci ayda Venüs ve Mars Kova’ya girdiğinde kalbinizi kime verdiğinizi bildiğinizden emin olun. Sana değer vermeyen biriyle zamanını boşa harcama, Oğlak.

Ama yine de 9 Mart’ta Merkür Balık’a girdiğinde biraz flört edebilirsiniz. Sadece kimseyi yönlendirmediğinizden emin olun. Her şeyi dürüst tutarsanız, on sekizinde Başak burcundaki dolunay sırasında eğlenebilirsiniz. Romantik bir gezi, bir şeyleri renklendirmek için tam da ihtiyacınız olan şey.

Bahar çiçek açarken, 20 Mart’ta güneş Koç burcuna girdiğinde sahada oynamaya daha az, uygun bir eş bulmak için daha fazla zaman harcarsınız. Ailenize katlanabilecek birine ihtiyacınız olacak. Ailenizden, Merkür yirmi yedinci gün Koç burcuna geçtiğinde sizi ayarlamasını isteyin. Senin için mükemmel birine sahip olabilirler.

Son olarak, 31 Mart Koç burcundaki yeni ay sırasında evde biraz kaliteli zaman geçirerek ayı sonlandırın. Tüm bu flörtleşmeden sonra, gelecek ay için romantik pillerinizi yeniden şarj etmeniz gerekiyor.


Oğlak Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay burcunuzu doğrudan etkileyen tüm geçişlerle artık saklanmak yok, Oğlak. Her şey dersleri anlamak ve büyük değişime doğru adımlar atmakla ilgili. Güçlü fikirleriniz var ve bu gökyüzünün altında ne düşündüğünüzü gizleyemezsiniz. Mali ve ticari başarınız, dünyaya adım atma ve sesinizin duyulmasını sağlama yeteneğinize bağlıdır.

Özellikle güneş 20 Mart’ta Koç burcuna geçtiğinde, ilgi odağı artık doğrudan size yönelik. Harekete geçme zamanı! Sen kelebeğe dönüşen bir tırtılsın ve kanatlarını açıp uçmanın zamanı geldi. Bu geçişler sırasında lider sizsiniz. Enerjinizi nereye yönlendireceğinize karar vermek size kalmış, ancak ne olursa olsun geri dönüş yok.

Merkür yirmi yedide Koç burcuna geçtiğinde, hamlenizi yapabilir ve iş konularında nasıl ilerleyeceğinize karar verebilirsiniz. Olası aksilikleri önlemek için bu sefer için bir plan oluşturmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.