Kova Haftalık Burç Yorumları (7 Mart – 13 Mart Haftası)

Kova burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası neler bekliyor? Kova burcunun 7 Mart – 13 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 7 Mart – 13 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 7 Mart – 13 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta, çoğunlukla salı ve çarşamba günleri, sosyal ortamınıza anında uyum sağlayacak birkaç yeni insanla tanışabilirsiniz. Bir veya iki tanesini özellikle dikkate değer bulabilirsiniz, ancak onları hafta sonuna kadar takip etmeye devam edin. Perşembe ve Cuma günleri sosyal enerji kafanızdan geçtiği için sakinleşmeniz gerekecek (bu arada bazı ev meseleleriyle uğraşmak isteyebilirsiniz). Doğal parlaklığınız bu hafta sonu odayı aydınlatabilir ve doğru insanlar size çekilecek.


Kova Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Kova, bu hafta ekip bir araya geliyor. Bu bir parti.

Hafta, 6 Mart Pazar günü, Venüs ve Mars’ın kendi Kova burcunuza girmesiyle başlıyor. Şimdi bu olağanüstü enerjiyi kullanmak için yaklaşık bir ayınız var. Venüs, ne istediğinizi temsil eder ve Mars, harekete geçme yeteneğinizdir. Bu gezegenler artık uyum içindedir. Kova, başkalarının başarı dileklerini Tik-Tok videoları arasında gezinirken izleyebilirsiniz. Ama şimdi, hedefleriniz konusunda netleştikçe harekete geçme motivasyonunu bulacaksınız.

Ayrıca Pazar günü Kova burcundaki Merkür güven evinizde Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Sanki hayatınızın zaman çizgisinin üzerinde süzülüyorsunuz. Sizi bu ana getiren seçimleri görebilir ve seçimlerinizin sizi ileriye nasıl etkilediğini görebilirsiniz. Kova burcu, kariyerinizle ilgili, ev ve aile yaşamınızı etkileyebilecek büyük bir kararla karşı karşıya olabilirsiniz. Seni tanımak Kova, bilinmeyene doğru cesurca gideceksin ve bu muhtemelen senin için doğru yön. İşlerin tanıdık, kolay ve sıkıcı olduğu yerde kalmayın. Bunun yerine macera arayın.


Kova Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu haftanın sosyal enerjisi size Venüs ve Mars tarafından getiriliyor ve 6 Mart’ta güneş burcunuzla gezegen ittifakını başlatıyor. İnsanların hikayeleriyle daha çok ilgilenecek ve kendi hikayelerinizi paylaşmaya daha açık olacaksınız. Yeni arkadaşlar edinmek – muhtemelen alışılmadık konularda bile – bu zamanda doğal olarak gelir. Bu nedenle, yeni insanlarla tanışmayı umuyorsanız, bunu yapmak için iyi bir hafta. Herhangi biriyle buzu kırmak doğaldır, bu yüzden akışa devam edin. Bu özel kişiye ilgi göstermek için harika bir zaman ve tam tersine onun sevgisinin alıcısı olabilirsiniz.

Haftanın ilerleyen saatlerinde Merkür 9 Mart’ta Balık burcuna geçiyor, bu nedenle başkalarını duymak için daha fazla alan açmakla ilgileneceksiniz ve hatta muhtemelen başkalarına sorunlarını en iyi nasıl çözecekleri konusunda tavsiyelerde bulunacaksınız ve ilgi alanlarınız nesnel ve mantıklı olacaktır. Yaptığınız her şeyde çok dikkatli olun, özellikle de bir çatışma varsa ve bakış açınız hakkında yoğun hissediyorsanız, çünkü içgüdüleriniz biraz yoğun ve yanlış olabilir. Bu transit, başkalarıyla barışı korumada birçok zorluk sunar. Ancak enerjinizi yalnızca gerçeklere – kanıtlayabileceğiniz şeylere – odaklarsanız, bu haftayı doğru şekilde bitireceksiniz.


Kova Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kova, profesyonel kendini ifade etme ve finansal hedeflerin konusunda kendinden emin hissetme haftan!

Venüs ve Mars’ın burcunuza girdiği 6 Mart Pazar günü haftaya güçlü başlıyorsunuz. Bu iki gezegen büyük hamlelerini aynı gün yaptıkları için birbirleriyle kavuşum yaparlar. Bu fazladan “oomph!” Kova enerjisi, işinizde iz bırakmak için mükemmeldir. Mars, profesyonel olarak kim olduğunuz konusunda cesur ve mazeretsiz olmanıza yardımcı olabilir. Bu arada Venüs, profesyonel yaklaşımınıza ilginç bir çekicilik katarak benzersiz ve aynı zamanda sevimli olmanızı sağlar. Birlikte, her iki gezegen de diğer iş arkadaşlarınızın üzerinde yükselmenize, kalıcı bir izlenim bırakmanıza ve hatta daha önce sahip olduğunuzdan daha fazla saygı duymanıza yardımcı olabilir. Bu gezegenler burcunuza girerken, Merkür 9 Mart Çarşamba günü Balık için Kova’dan ayrılıyor. Muazzam bir başarıyı, finansal özgürlüğü ve hatta finansal oyununuzu geliştirmek için bir fırsatı görselleştiriyor olabilirsiniz. Merkür’ün iletişim yetenekleri, mali arzularınız ve hedefleriniz hakkında daha açık bir şekilde konuşmanıza yardımcı olabilir. Hak ettiğiniz şeyi istemek için gezegensel güçleri kullanabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.