Kova Haftalık Burç Yorumları (14 Mart – 20 Mart Haftası)

Kova burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası neler bekliyor? Kova burcunun 14 Mart – 20 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 14 Mart – 20 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 14 Mart – 20 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısında oldukça yoğun bir şekilde manevi bir şeye girebilirsiniz, ancak kalıcı olup olmayacağını söylemenin bir yolu yoktur. Sadece onunla git ve ne olduğunu gör. Gerçeklik kendi koşullarıyla geri dönecektir. Topluma yardım etme veya dünyayı kurtarma ihtiyacı olarak tezahür edebilir ve Perşembe ve Cuma, yeni bir insani yönde başlamak için harika zamanlardır. Benzersizliğiniz bu hafta sonu doğru insanlar için parlayan bir işaret olacak, bu yüzden üzerini örtmeyin.


Kova Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Kova burcu, bu hafta fantezi uçuşlarına maruz kalabilirsiniz.

Hafta 13 Mart Pazar günü başlıyor, Balık burcunda güneş alım satım evinizde Neptün ile kavuşuyor. Kova, özellikle gösterişli yeni bir araba veya çok güzel bir saat düşünürken fevri davranabilirsiniz. Kova, ne kadar iyi görüneceğinizi hayal ederek reklam hype’ına kapılabilirsiniz. Ancak bu satın alma büyük olasılıkla bütçenizi aşıyor. Bugün, kurnaz satış elemanlarından kaçının ve plansız satın almalar yapmaya takıntılı olduğunuza dikkat edin.

Haftanın ortasına doğru, 17 Mart Perşembe günü, Balık burcundaki Merkür, mesken evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Sanki bugün fazladan IQ puanlarınız var. Eski sorunları yeni bir şekilde çözebilirsiniz. Kova, kimin çaldığını görmek için akıllı bir kapı zili takıyor olabilirsin. İdeal sıcaklığınızı bilen bir akıllı termostat takabilirsiniz. Tost makinenizin programlanabilir bir beyni olabilir. Bu enerjinin en iyi kullanımı, işleri farklı yapmak, rutinleri kırmak ve daha az çabayla daha üretken olmanın yollarını bulmaktır.


Kova Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başlangıcı size güveninizi geri kazanma şansı veriyor, Kova. Güneş ve Neptün’ün Balık’taki gezegensel birleşimi nedeniyle on üçünde başkalarıyla birlikte duruşunuz konusunda biraz isteksiz hissedebilseniz de, havanızı kısa sürede geri alabileceksiniz. Bu, en iyi hayatı yaşıyormuş gibi hissettiğiniz için şişirilmiş bir ego zamanı olabilir. Egonuzun sizi yenmesine izin vermeden önce, başkalarına nasıl davrandığınızı düşünmelisiniz.

19’unda, güneşinizle aynı hizada olan Venüs ile Uranüs karşı karşıya geldiğinde, beklenmedik olaylar hayatınızı ve ilişkilerinizi şekillendirecek. Bu size kalıpların dışında düşünme ve ihtiyaçlarınıza uygun bir ortaklık yaratma gücü verecektir. İlişkilerde sizden bekleneni yapmak yerine, mevcut sorunlarınız ve duygularınızla uyumlu olacak şekilde hareket etmeye çekileceksiniz. Bu sizi daha iyi bir duygusal yere fırlatacaktır, çünkü sonunda özgürleşebilir ve başkaları tarafından yargılanmadan gitmek istediğiniz hayatı yaşayabilirsiniz.


Kova Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mali açıdan tesadüfi bir hafta olabilir, Kova!

13 Mart Pazar günü Güneş, Balık burcundaki Neptün ile kavuşum yaptığında servet ve güvenlik hayal ediyor olabilirsiniz. Mistik kavuşum, kendinizi güvende hissedecek kadar para kazanmayı hayal ediyor olabileceğiniz için finansal özgürlüğe ilham veriyor. Umut, fırsatların sizi nereye götüreceğini hayal ettiğiniz için öne çıkıyor. Neptün’ün anlaşılması zor enerjisi para meselelerinizi kafa karıştırıcı bir şekilde bulanıklaştırabileceğinden, herhangi bir büyük satın alma veya yeni taahhütlere dikkat edin. Ancak, ertesi gün güneş Boğa burcunda geri giden Kuzey Ay Düğümü ile altmışlık açı yaptığında, olup biten her şeyin yaşam tarzınızla uyumlu olduğunu görebilirsiniz. Mali durumunuz aracılığıyla yaşam tarzınızı iyileştirme fırsatları varsa, o zaman hafta boyunca zihinsel olarak veya konuşmada ortaya çıkanlara dikkat edin. 17 Mart Perşembe gününe kadar, Balık burcundaki Merkür, Boğa burcundaki Uranüs ile 60’lık açı yaptığında ani bir atılım yaşayabilirsiniz. Bir vahiy veya konuşma konusu, mali durumunuzu daha iyi görme şeklinizi değiştirebilir! Size yardımcı olabilecek her şeye açık olun. Ardından ertesi gün Başak burcunda dolunay altında son düzenlemelerinizi yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.