Kova Burç Yorumları 9 Mart 2022

Kova burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 9 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Mart 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Uzakta olan veya bir süredir konuşmadığınız birine ulaşın. İlk başta biraz garip gelebilir, ancak ikiniz de yarattığı farkı takdir edeceksiniz.


9 Mart 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Evrenin merkezi sensin, bu yüzden kendini ilk sıraya koyduğunda kendini kötü hissetme.


9 Mart 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah ikizler ayı şifalı asteroit Chiron ile bağlantı kurarken merakınızı uyandıran konuları araştırmak için biraz zaman ayırın. Bu titreşimler, öğrenme ve konuşma yoluyla size şifa getirebilir ve bu ikisinden biriyle ilişki kurmanızı önemli hale getirir. Bu akşam Merkür hassas Balık burcuna ve ikinci evinize girdiğinde derin bir değişim fark edeceksiniz. Bu gezegensel yerleşim, önümüzdeki birkaç hafta boyunca düşüncelerinizi ve duygularınızı stabilize etme fırsatı vererek, kalbinizin ve zihninizin herhangi bir zamanda size söylediği her şeyi onurlandırmanızı gerekli kılacaktır.


9 Mart 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para meselelerini düşünmenin zamanı geldi, Kova. Merkür bugün idealist Balık burcundan ayrılarak güvenlik ve finans duygunuza zihinsel bir vurgu yapıyor. Düşünceli Merkür, özellikle nasıl bütçe yapabileceğiniz, ne için para biriktirebileceğiniz ve hatta para kazanmanın yeni yolları olmak üzere paranız hakkında umutlu bir bakış açısına sahiptir. Merkür Balık burcunda hayal kurmayı sevdiğinden, finansal başarınızı tezahür ettirmenin bir yolu olarak bile görselleştirebilirsiniz. Ancak bu arada, bu fantezileri gerçekliğinize dönüştürmek için çaba gösterdiğinizden emin olun.


9 Mart 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün konuşkan İkizler’e giriyor, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinize zihinsel uyarım ve duygusal vurgu getiriyor; bu, kozmosun çapkın doğanızdan şaka yapma yeteneğinize kadar her şeyi onayladığı anlamına geliyor. Şanslı kim, Kova? Belirli bir aşk ilgisini çevreleyen arka arkaya düşünceler deneyimlemesine rağmen, ayın Jüpiter’le karesi – istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleriniz aracılığıyla – sırayla, kalbinizin sesini takip etme dürtüsü arasında bir gerilim yaratabilir. Arzulara karşı kendini güvende hissettiren bir şeyi durmadan aramak. Bazı riskler almaya değer.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.