Kova Burç Yorumları 8 Mart 2022

Kova burcunun 8 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 8 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 8 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 8 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 8 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 8 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kök salmaya başlıyorsunuz – bulduğunuz güzel küçük rutinden kendinizi çıkardığınızdan emin olun ve günün sonunda tamamen yeni bir şey deneyin.


8 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geçmişteki başarılardan gurur duyun, çünkü güven size ihtiyacınız olan enerjiyi verir.


8 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcunun Plüton ile destekleyici bir bağlantısı olduğu için, sevgili Kova, bu sabah kendi alanınızın hükümdarı gibi hissedeceksiniz. Bu titreşimler, günün ilk bölümünü evde radarın altında uçarak geçirmeniz için size ilham verebilir, bu nedenle e-postaları veya mesajları yanıtlamayı günün ilerleyen saatlerine kadar ertelemeye karar verirseniz kendinizi suçlu hissetmeyin. Ay, geveze İkizler’e geçerken, haritanızın eğlenceyi yöneten bölümünü harekete geçiren bir değişim fark edeceksiniz. Bu kozmik iklim, hareketli yönünüzü ortaya çıkaracak ve sizi bu akşam dışarı çıkmaya ve sevdiklerinizle güzel vakit geçirmeye itecek.


8 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İçine gitmek için bu zamanı ayırın, Kova. Ne de olsa ay, istikrar arayan Boğa ve duygusal dördüncü eviniz, aile meseleleri ve en içteki duygular aracılığıyla parlıyor, ama işte daha fazlası. Luna, kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyden oluşan gizli onikinci eviniz aracılığıyla güç merkezi Plüton ile uyum içindeyken, iç gözlem yapmaya ve duygusal tatmininizi yansıtmaya teşvik ediliyorsunuz – en azından önemli bir diğerine tam olarak bağlanmadan önce. Ay ayrıca burcunuzda anlayışlı Merkür ile yüzleşecek, bu da duygularınızı ifade etmenin yapmaktan daha kolay olduğu anlamına geliyor. Cesaretinizi kaybetmeyin ve söylemeniz gerekeni söyleyin.


8 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcılığınız nereye gidebilir, Kova? Artık ay canlı İkizler’de olduğuna göre, akla yeni fikirler veya yöntemler gelebilir. Havadar ay enerjisi, sizi işteki tutkularınıza ve projelerinize entelektüel ve duygusal olarak yatırım yapmaya teşvik eder. Ay bugün burcunuzda hem Venüs hem de Mars ile üçgen açı yaptığından, yaptığınız her şey profesyonel kendini ifade etme duygunuzu etkileyebilir. Bu nedenle, üreteceğiniz işe ve sahip olduğunuz fikirlere güvenin, çünkü bunlar profesyonel kimliğinizde önemli bir rol oynayabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.