Kova Burç Yorumları 7 Mart 2022

Kova burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 7 Mart 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Mart 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Neler olduğunu görmen için kimsenin seni tepetaklak etmesine gerek yok. Bağırsaklarınızla gidin ve hemen harekete geçin.


7 Mart 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başka birinin kazanabileceği içgörünüz var. Onlara bugün bildiklerini anlat.


7 Mart 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili su taşıyıcısı, Boğa burcunun güneş ve Jüpiter ile birleştiği bu gün, öz bakımınıza ve kendinizi beslemeye odaklanmalısınız. Vücudunuzla ve doğanızla bağlantı kurmanın, harika dış mekanlarda zaman geçirmenin ve belki biraz esneme yapmanın yollarını arayın. Lüksü kucaklamaktan çekinmeyin ve kendinize güzel bir şey ısmarlama konusunda kendinizi kötü hissetmeyin. Meşgul olsanız bile kendinize yumuşak davranın ve iş veya aile ile ilgili stresin omuzlarınıza çok fazla yük binmesine izin vermeyin. Şans eseri, özellikle bu akşam Luna’nın rüya gibi Neptün’ü öptüğü zaman, ortam oldukça rahat olmalı.


7 Mart 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten alınmış, zamanınızı ve enerjinizi size rahatlık getiren insanlara, yerlere ve şeylere yatırmaya teşvik ediliyorsunuz, Kova. Bu, özellikle ayın istikrar arayan Boğa ve duygusal dördüncü eviniz, aile meseleleri ve en içteki hisler yoluyla yolculuğu göz önüne alındığında doğrudur. Özel biriyle lezzetli bir yemek yeme havasında mısınız? Ay, aynı anda güneşe (ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı) ve Balık’taki Neptün’e – ikinci konfor, finans ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla – sadece zihninizi, bedeninizi besleme ihtiyacını yoğunlaştırmaya devam eden tatlı bir altmışlık açı oluşturacaktır. , ve ruh.


7 Mart 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, yolunuza çıkan değişiklikleri kucaklayın! Ay, Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yaparken özel hayatınızda radikal bir devrim yaşanıyor. Yarı sabit olmasına rağmen, dikkate alınması gereken birçok hareketli parça var. Ay ayrıca Balık’ta Güneş, Jüpiter ve Neptün ile sekstil yaptığından, bunun mali durumunuzdan kaynaklandığını görebilirsiniz. Neyse ki, üç tesadüfi altmışlık göz önüne alındığında, bu değişikliklerin oldukça olumlu olduğunu görebilirsiniz. Bir miktar para kazanmış olabilirsiniz veya yaşam tarzınızı değiştirecek bir zam almış olabilirsiniz. Tadını çıkar!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.