Kova Burç Yorumları 6 Mart 2022

Kova burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 6 Mart 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Mart 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir arkadaşınız size tamamen çekici olmayan bir kişi ayarlamaya çalışabilir. Kibar ol: En azından seni düşünüyorlardı.


6 Mart 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her şey bugün ne hissettiğinizi göstermekle ilgili – sevdiklerinize karşı açık olun.


6 Mart 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Ay Boğa burcuna ve haritanızın evi yöneten sektörüne doğru ilerlerken, içinde kalma arzusu bugün gerçek olacak. Sakinleşmek için kendinize izin verin ve özellikle zorlu bir çalışma haftasından sonra iyileşiyorsanız, bütün gün yatakta kalmaktan suçlu hissetmeyin. Merkür ile kaderin düğümleri arasındaki sert bir t-kare, enerji seviyelerinizin ciddi bir şekilde düşmesine neden olabilir ve bu da tam olarak şarj olmak için ne kadar zamana ihtiyacınız varsa ayırmanızı önemli hale getirir. Destek istemek her zaman en sevdiğiniz şey olmasa bile, ihtiyacınız olduğunda yardım veya rahatlık istemeniz de önemli olacaktır.


6 Mart 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, tarzını geri alıyorsun, Kova. Bu, özellikle günümüzün astrolojik geçişleri düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü hem Mars hem de Venüs, Nisan ayının sonlarına ve Mayıs ayının başlarına kadar kalacakları burcunuzda sallanacaklardır. Doğuştan gelen çekiciliğinize ve cıvıl cıvıl karizmasına ek olarak, bu dinamik ikili aşk hayatınıza renk katacağından emin olabilirsiniz. Bununla birlikte, ayın Boğa burcuna geçişi ve en içteki dördüncü eviniz, romantik ufkunuzu keşfetmek ve konfor bölgenizde kalmak arasında seçim yapmak zorunda kaldığınız için potansiyel olarak sürtüşme getirebilir. İkisinden de biraz ne dersin?


6 Mart 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Parlama vaktin geldi, Kova! Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, hem Mars hem de Oğlak burcundaki Venüs, profesyonel meselelerinize daha iyi bir bilinçaltı bakış açısına sahip olmanızı teşvik etti. Artık bu gezegenler bugün burcunuz için Oğlak’tan ayrıldığına göre, artık uçma zamanınızın geldiğini hissedebilirsiniz. Mars, gerçek hırslarınızdan ve hedeflerinizden gelen otoritenize adım atmanızı istiyor. O zaman Venüs tuhaflıklarınıza büyüleyici bir cazibe katabilir. Birlikte, her iki gezegen de destek kazanırken benzersiz bir kariyer yolu izlemenize yardımcı olacak bir konumda!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.