Kova Burç Yorumları 5 Mart 2022

Kova burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 5 Mart 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Mart 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Herkes tam olarak senin gibi düşünüyor, değil mi? Hayal kurmaya devam et, kek. Kendi düşüncelerinize gerçekten güvenmeden önce, bugün geniş fikir dünyasından örnekler almanız gerekiyor.


5 Mart 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Durun ve daha fazla itmeyin. Rahatlayın – şimdilik yeterince başardınız.


5 Mart 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bolluk tanımın göreceli ama biz konuşurken bu senin dikkatine sunuluyor Kova. Bu, özellikle bire bir bağlantılarınız ve diğer önemli kişiler söz konusu olduğunda önemlidir, çünkü güneş – ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı – bugün istikrar arayan ikinci konfor eviniz aracılığıyla Balık burcundaki şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirecek. finans ve değer sistemleri. Şimdi, zaten bir çiftseniz veya belki de birisiyle ciddi bir bağlılık içindeyseniz, bu büyülü geçiş, önemli olan kişiye finansal şans ve/veya başarı getirebilir, bu da muhtemelen bundan faydalanacağınız bir şeydir. Bekar? Öz güveniniz, arzuladığınız ilişkiyi cezbediyor.


5 Mart 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şimdi bilinçaltı değerlendirmenizi yeniden tanımlamanın zamanı geldi, Kova. Oğlak burcunda Mars ve Venüs Plüton kavuşum yaptığında içe dönük bir devrim yaşanıyor. Pluto, sürüşünüz, hırsınız ve taahhütlerinizle bir yap ya da bırak zihniyetini teşvik ediyor. Peki, kariyerinizdeki mevcut hareket tarzınızı nasıl görüyorsunuz? Aktif olarak ilerleme kaydediyor musunuz yoksa başarılı olmak için yeni fırsatlar mı arıyorsunuz diye kendinize sormalısınız. Destekleyici meslektaşlar ve danışmanlarla takım oluşturup oluşturmadığınızı bir düşünün. Ayarlamalar gerekiyorsa, gerekli değişiklikleri yapmak için Plüton enerjisini kullanın.


5 Mart 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Koç ayı, Satürn ve Merkür arasındaki tatlı enerji akışı sayesinde zihniniz bugün hızlı ve hassas bir şekilde hareket edecek. Bu kozmik iklim, son zamanlarda yapmayı düşündüğünüz herhangi bir konuşmayı yapmak için mükemmeldir, özellikle de bunları yapmak için keskin olmanız gerektiğini düşünüyorsanız. Neyse ki, evren önünüze ne çıkarırsa çıkarsın sizin lehinize çalışmalı, bu yüzden sesinizi kullanmaktan korkmayın. Gün sona erdiğinde, özellikle Mars ve Venüs burcunuza girdiğinde, büyük bir değişim fark edeceksiniz, bu da önümüzdeki birkaç hafta boyunca sizi kesinlikle çok meşgul edecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.