Kova Burç Yorumları 4 Mart 2022

Kova burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 4 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Günler geçtikçe hala kendini geliştirmeye yönelik kaşıntın var. Bir spor salonuna katılmak veya sizinle bir ders almak için bir arkadaşınızla tatlı konuşun.


4 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün kapatmaya gidin. Tamamen hazır olsun ya da olmasın, işinizi bitirin.


4 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün cömert bir ruh halinde olacaksınız, Balık güneşi ve Jüpiter, haritanızın finans ve güvenliği yöneten sektöründe rahatlarken. Bu titreşimler, dünyaya ne kadar çok iyilik koyarsanız, karşılığında o kadar çok alacağınızı size hatırlatarak bir al-ver işlevi görecektir. Ancak, toksik hale gelen ve auranızın neşesini emer gibi görünen insanlara veya durumlara herhangi bir enerji veya para harcamamaya çalışın. Öğleden sonra gelip Luna, şifalı asteroit Chiron ile kozmik bir ittifak kurarken bunu akılda tutmak özellikle önemli olacak.


4 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, aşk ve romantizm açısından arkadaşlarınızla vakit geçiriyorsunuz ve kirli çamaşırlarınızı havalandırıyorsunuz. Başka bir notta, diğerleriniz, en azından şimdilik, romantik bir ilgiyi sürdürmeyi seçiyor olabilir. Örneğin, ay bugün savaşçı gibi Koç burcuna girecek ve bu da gelecekteki özlemlerinizi ve dünyaya ait olma duygunuzu çevreleyen temalara vurgu ve netlik getirecek. Bazılarınız, özellikle Mars ve Venüs’ün onikinci sırlar, engellemeler ve perde arkasındaki her şey evinizden geçerken mevcut aşk durumunuzu çok düşünüyor olabilirsiniz. Acele etmeyin.


4 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Otantik ama profesyonelce nasıl ortaya çıkabilirsin, Kova? İdeal olarak, diğer profesyoneller tarafından ciddiye alınmaya devam ederken doğal benliğinizi sallayabilmeniz gerekir. Profesyonellik ve bireysellik arasındaki boşluğu nasıl kapatacağınızı merak ediyorsanız, bugün Kova’da Merkür ve Satürn’ün birleşimi yardımcı olabilir. Profesyonellik uğruna kişiliğinizden ödün vermeden kendinizi nasıl ciddiye alınacak biri olarak sunabileceğinizi görebileceğiniz için, zihniniz olgunlukla disiplinli hale gelebilir. İkinci bir görüş almak için güvenilir bir meslektaşınızla konuşmak yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.