Kova Burç Yorumları 31 Mart 2022

Kova burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 31 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yapılacaklar listeniz sonsuz olduğunda rahatlamak kolay değildir. Bağlantısını kaybettiğiniz en sevdiğiniz eski arkadaşınızla kahve içmek için biraz zaman ayırın.


31 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Daha fazla itmeyin. Şimdilik yapabileceğin her şeyi yaptın.


31 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerindeki konuşmalarınızda liderliği ele alın, Kova. Ay artık Koç burcunda olduğuna göre, liderlik yetenekleriniz Mercurial becerilerinizde parlayacak. İlginç sohbetler başlatmak ve iç çalışma grubu dinamiklerinizde liderliği almak, ay enerjisi sayesinde daha kolay gelebilir. Herhangi bir şey varsa, işte ve hatta iş arkadaşlarınızla belirli konular hakkında konuşurken çok fazla yatırım yapmamaya çalışın. Bu ay tutulması sırasında hafif ve eğlenceli tutabilirsiniz. Bu nedenle, herhangi bir ajitasyon veya tartışmaya girmekten kaçının.


31 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Koç burcunda ve haritanızın iletişimi yöneten bölümünde ilerlerken, bugün zekanız etkileyici bir şekilde keskin olacak sevgili Kova. Ne yazık ki, bu titreşimler dürtüsel konuşmanıza neden olabilir ve profesyonel veya gergin konuşmalar sırasında dilinize dikkat etmeyi önemli hale getirebilir. Luna Merkür’e yakınlaşırken, düşüncelerinizle ve sözlerinizle temele dokunmanızı teşvik ederken, zihniniz bu akşam biraz kozmik destekten faydalanacak. Cadı saati yaklaştıkça, yeni ay tezahür eder ve bilgi tabanınız ve özel becerileriniz etrafında kişisel hedefler belirlemeniz için mükemmel bir zaman olur.


31 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Saldırmadan ve temize çıkmadan önce düşün, Kova. Duygusal olarak ayrılma konusunda kötü bir şöhrete sahip olmasına rağmen, ay bugün Koç’ta Merkür (aşk, romantizm ve kendini ifade etme tutkulu beşinci evinizin göksel hükümdarı) ile güçlerini birleştirecek, bu da sizin hiçbir şekilde kopuk olduğunuz anlamına geliyor. Bekar? Bu dinamik sinerji sayesinde sevdiğiniz kişiye ve/veya potansiyel müşterilerinize normalden çok daha fazla güvenle yaklaşabilirsiniz. Ayrıca, Venüs’ün burcunuzdaki çapkın yolculuğunun ortasında, bugün Kader Düğümleri ile karşı karşıya gelecek, bu da büyük olasılıkla bir yol ayrımında olduğunuz anlamına geliyor. Dürtüsel kararlar vermeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.