Kova Burç Yorumları 3 Mart 2022

Kova burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 3 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sol beyniniz ve sağ beyniniz birlikte çalışıyor — tek kelimeyle harika. Elbette, bu gri madde ikiliği biraz klişe, ancak bu durumda başarı ile tartışamazsınız. Bu yüzden analiz etmeyi bırakın ve keyfini çıkarın.


3 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çoğunluktan inip dünyaya geri dönmenin zamanı geldi. Bugün topraklanmış kalın.


3 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Balık burcundaki Ay Venüs, Mars ve dönüştürücü Plüton ile bağlantı kurarken, ruhunuzdaki atılımlar bugün tezahür edebilir. Bu kozmik iklim, bir zamanlar sizi geride tutan güvensizliklerin veya korkuların üstesinden gelmenize ve kendi içinizde daha istikrarlı hissetmenize yardımcı olabilir. Evren sizi daha yüksek bir yola itmenin yollarını araacağından, sizi en özgün hayatınızı yaşamaktan alıkoyan davranış veya düşünce kalıplarından vazgeçmekten korkmayın. Akşam yaklaşırken, Luna ateşli Koç burcuna geçerken bir değişim fark edeceksiniz ve sizi zihinsel berraklığınızı ve zekanızı güçlendirerek kutsayacak.


3 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Perde arkasında gizlice ne planlıyorsun Kova? Balık burcundaki aya ek olarak, duyusal güdümlü ikinci evinize konfor, lüks ve değerlere vurgu yaparak – sizi insanlara, yerlere ve sizi tatmin eden şeylere şımartmaya çağırıyor – Venüs, gizli gücünüz aracılığıyla güç merkezi Plüton ile birlikte oturuyor. kapanışın, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin onikinci evi. Aşk büyüleri ve tezahür ritüelleri ile kimi çağırıyorsunuz? Zaten romantik bir bağlantınız varsa, heyecan için etrafta gizlice dolaşmak anlamına gelse bile, şu anda işleri düşük anahtarda tutuyorsunuzdur. İşler toksik hale gelirse, görevi iptal edin.


3 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay burcunuzdan ayrılırken, daha az kendinize odaklı ve belki de savunmasız hissedeceksiniz. Bununla birlikte, ay şimdi Balık burcundadır ve bu da duygusal dikkatinizi mali durumunuza, kaynaklarınıza ve güvenliğinize çevirir. Sihirli Luna, para hakkında hayal kuruyor, ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuz ve istikrar sağlama yeteneğinizde güvende hissettiğiniz alternatif bir dünya düşünmenizi istiyor. Bu fanteziler mümkündür, ancak muhtemelen yapısız değildir. Finansal özgürlük için çalışmak istiyorsanız, idealist ay tutulmasından gerçekçi bir zihniyete doğru adım atın. Varlıklarınızı güvence altına almaya başlamak için neler yapabileceğinizi kendinize sorun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.