Kova Burç Yorumları 29 Mart 2022

Kova burcunun 29 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 29 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 29 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 29 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 29 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 29 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yaratıcılığınızı bugün test edin. Hayatınızdaki bu yeni aşk, ne kadar enerjik ve çekici olduğunuzu gerçekten takdir ediyor. Şimdi onlara senin de ne kadar zeki olduğunu göstermelisin.


29 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kimse senin yolunda duramayacak, bu yüzden bunu bir bahane olarak kullanmayı bırakmalısın.


29 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çekicisin, karizmatiksin ve hak ettiğinden daha azına razı olmayacaksın Kova. Bu, özellikle Mars ve Venüs’ün burcunuzdaki özgürlüğü seven ve hayat dolu yolculuğunu düşündüğünüzde geçerlidir, bu nedenle niyet tohumlarınızı ekmekten ve harekete geçmekten korkmayın. Ve eğer birine aşıksan, kulağa klişe geliyor ama gerçekten yapman gereken tek şey kendin olmak. Merkür, konuşkan üçüncü evinizi, düşünce sürecini ve anında alışverişi ateşlese de, kesin olan bir şey var: Kendinizi ifade etmekte sorun yaşamazsınız. Ay ayrıca Balık burcunda ve istikrar arayan ikinci evinizde parıldayacak, bu nedenle içsel bilgeliğinize güvenin.


29 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, şefkatli Balık burcunda yolculuğuna devam ederken, tatlı Kova, bugün teslim olma havasında olacaksınız. İş arkadaşınıza kahve alırken veya en iyi arkadaşınıza çiçek sipariş ederken, aşkınızın küçük bir göstergesi gibi hissettirir, bu tür jestler maddi olarak artabilir. Bu nedenle, desteğinizi parasal olarak değil duygusal olarak göstermeniz önemli olacaktır. Luna ve Uranüs arasındaki tatlı bir bağlantı, ev hayatınıza hoş sürprizler getirebileceğinden, bu geceyi evde geçirmek için bir plan yapın, minnettarlığınızla bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Bu titreşimler aynı zamanda kendinizi şımartmak için de idealdir, bu nedenle yüz maskesini taktığınız ve bütün gece kanepede uzandığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin.


29 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali durumunuz hakkında nasıl hissediyorsunuz, Kova? Jüpiter Balık burcunda hayatınıza biraz şans getirse de, para meseleleriniz konusunda hala huzursuz hissedebilirsiniz. Artık Ay Balık’ta olduğuna göre, bu ay boyunca mali konulardaki hisleriniz değişebilir. Güvenliğinizde kendinden emin hissedebilir, ardından mali durumunuzda son derece güvensiz hissedebilirsiniz. Ay, sulu Balık burcunda ilerlerken, her finansal meselenin lehinize sonuçlanacağına dair umudunuzu korumaya çalışmalısınız. Umudunu korumak seni bu duygusal aydan kurtaracak!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.