Kova Burç Yorumları 25 Mart 2022

Kova burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 25 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz tuhaf bir çizgin var, değil mi? Seni kontrol eden biri var, kimin görmesi gerekiyor, hem de hızlı. Çılgınla yap ve biraz dikkat çekeceksin.


25 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İç mücadeleleriniz sakinleşir. İşler yavaşlıyor (ve sakinleşiyor).


25 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah sözlerine dikkat et, yoksa pişman olacağın bir şey söyleyebilirsin. Oğlak ayı, şifalı asteroit Chiron ile sert bir kare oluşturduğunda, bir körlük sizi alt edebilir ve çevrenizdeki insanlara soğuk veya duygusuz görünen şekillerde kendinizi ifade etmenize neden olabilir. Olumsuz bir şekilde karşılaşmak istemeseniz bile, konuşmadan önce sesinizle kontrol etmezseniz kaçınmak zor olabilir. Neyse ki, öğleden sonra yuvarlanırken bu ağır titreşimler bir anda dağılacak ve Luna devrim niteliğindeki Uranüs ile destekleyici bir bağlantıya girecek.


25 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay’ın Oğlak burcuna geçişi ve kapanış, rüyalar ve bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli onikinci eviniz üzerine, daha içe dönük olmaya ve tespit edilmesi daha zor olmaya eğilimlisiniz, Kova. Halihazırda romantik bir birlikteliğiniz varsa, bu muhtemelen ilişkiye yansıyacaktır, bu nedenle mümkün olduğunca açık bir şekilde iletişim kurduğunuzdan emin olun. Ayın aynı zamanda, sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyadaki aidiyet duygusu yoluyla yaralı şifacı Chiron ile çelişeceği göz önüne alındığında, bu geri çekilme ve/veya geri adım atma arzusunun onunla bir ilgisi olabilir. geleceğe dair umutlarınız. Sevgilinle uyuşuyorlar mı?


25 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başarılı olma yolunda duran herhangi bir algı veya değerlendirmeden kurtul, Kova. Akıllı bir hava işareti olarak, zihniyetinizin her şey olduğunu zaten biliyorsunuz! Kariyer yolunuz gibi bir şeyi nasıl gördüğünüzü değiştirebilir veya bozabilir. Bu nedenle, Oğlak burcundaki son çeyrek ay, sonunda eskimiş veya karamsar profesyonel algı ve görüşleri bırakmanız için kozmik teşvikinizdir. Sizi profesyonel yeteneklerinize adım atmaktan alıkoyan bir zihniyete “güle güle” demek, ay boyunca bedenlenmek için büyük ama gerekli bir zihinsel değişim olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.