Kova Burç Yorumları 24 Mart 2022

Kova burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 24 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Genellikle yeni keşiflerle ilgilenirsiniz, ancak şu anda esnememek için yapabileceğiniz tek şey bu. Umutsuzluğa kapılmayın – heyecan yakında geri geliyor.


24 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sen iyi bir arkadaş ve iyi bir ortaksın. Şimdi o iyiliğin bir kısmını kendine ver!


24 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Stoacı bir bakış açısını düşünmek için bir adım geri atın, Kova. Ay bugün Oğlak burcuna girerken zihniniz topraklanmış ancak ciddi bir ton alıyor. Bilinçaltı sektörünüze çarptığından, normalden daha içe dönük hissedebilirsiniz. Ancak bu, işiniz üzerinde düşünmek için bir dakikanızı ayırmanız için mükemmel olabilir. Bu ay tutulması sırasında işinizi veya çeşitli yönlerini farklı bir mercekten görebilirsiniz. Ancak ciddi ay enerjisinin karamsar olmasına izin vermemeye çalışın. “Yapabilirim” tutumunu sürdürmeye çalışırsanız, iş yerinde kendini geliştirme sorumluluğunu üstlenerek liderliği ele alabilirsiniz.


24 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah başkalarının ne dediği veya senin hakkında ne düşündüğü hakkında endişelenmemeye çalış, çünkü Yay burcu Merkür ile sert bir kare açı yapıyor. Başkalarının arkanızdan konuştuğunu hissedebilirsiniz, ancak gerçek arkadaşlarınızın böyle dedikodulara karışması pek olası değildir. Nefret edenlerin her zaman bir düzeyde var olacağını unutmayın ve onların karanlık titreşimlerinin ancak izin verirseniz sizi aşağı çekebileceğini unutmayın. Ay dünyevi Oğlak burcuna girerken, bu öğleden sonra bir değişim hissedeceksiniz ve sizden sakinleşmenizi ve merkezinizle yeniden bağlantı kurmanızı isteyecek.


24 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini ortaya koymaktan geri durma, Kova. Bu, özellikle ayın maceracı Yay burcundaki yolculuğu ve dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu ile ilgili onbirinci eviniz düşünüldüğünde geçerlidir. Tek veya tek kesin olan bir şey var: Akıllı telefonunuz birden fazla fırsatla dolup taşıyor. Yine de, bugün zorlaşabileceği yer burası. Belki internette tanıştığınız biri ya da çıkmaya başladığınız bir arkadaşınız; Her iki durumda da, Luna’nın Balık’taki Merkür-Neptün karesi, belirsizlik ve güvensizlik duygularını tetikleyebilir. Ancak, şu anda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını hatırlamak önemlidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.