Kova Burç Yorumları 22 Mart 2022

Kova burcunun 22 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 22 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 22 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 22 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 22 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 22 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dünyanın geri kalanı yanınızdan geçiyor gibi görünse de, sizin ve insanlarınızın sessiz zamanı. Planlarınız, yumurtadan çıkmadan önce biraz daha yuvalama süresine ihtiyaç duyar.


22 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çevrenizi ayrıntılı olarak keşfetmek, özellikle şimdi, asla bir zaman kaybı değildir.


22 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sonradan pişman olacağın bir şey söylemeden önce düşün, Kova. Bu, özellikle burcunuzdaki cüretkar Mars ile evinizin dördüncü evindeki yıkıcı Uranüs arasındaki çalkantılı kare, aile meseleleri ve en içteki duygular düşünüldüğünde özellikle doğrudur. Bekar veya zaten romantik olarak bağlı, bu zamanda duygusal patlamalara ve değişken mizaçlara daha yatkınsınız, bu nedenle bu bastırılmış duyguların bazılarını ifade etmek için bir çıkış bulmaya çalışın. Belki işte ya da tanınmış bir ebeveynle. Kaos, her iki şekilde de kişisel yaşamınıza karışmak zorundadır. Yüksek havanızda kalın ve kendinize karşı nazik olun.


22 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yapabilirsin, Kova! Ay coşkulu Yay burcundayken, hayallerinizin peşinden koşmak ve birinci sınıf profesyonellerle ilişkilendirilmek konusunda son derece umutlu hissedebilirsiniz. Ancak, istediğinizi elde etmek için profesyonel tavrınızla ilgili birkaç şeyi değiştirmeniz gerekebilir. Kova burcundaki Mars bugün Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığından, ilerlemenizden biraz rahatsız olabilirsiniz. Daha sürdürülebilir bir gelecek için yavaş ama emin adımlarla çalışıyor olsanız da, ilerlemenizle uyumlu yeni bir profesyonel kimliğe ve eğilime adım atmanız gerekebilir.


22 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı ve dönüştürücü Plüton arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, bu sabah bazı profesyonel endişelerinizi çözme fırsatınız olacak. Bu titreşimler psişenize derinden vuracak ve sizi hayalinizdeki işten alıkoyabilecek her türlü güvensizlik veya değersizlik duygularını serbest bırakmanızı isteyecektir. Bu enerjiyi, kişisel gücünüzden yararlanmak için kullanın, özellikle de gurur duyabileceğiniz ve yerine getirebileceğiniz bir kariyer yolu oluşturmak söz konusu olduğunda. Luna bu öğleden sonra Yay burcuna geçtiğinde, sizi sosyal ve dışa dönük bir ruh haline sokacak bir değişim hissedeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.