Kova Burç Yorumları 21 Mart 2022

Kova burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 21 Mart 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Mart 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sandığınızdan daha az paraya sahip olma şansınız var. Başka bir deyişle, (örneğin) yeni bir iPod’a para harcamadan önce, paranızın yettiğinden emin olun.


21 Mart 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Büyük satın alma işlemlerini erteleyin ve tüm satın alma işlemlerine ekstra düşünce verin. Acelesi yok.


21 Mart 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Onlara şüphenin faydasını verecek misin, Kova? Her şeyin kontrol altında olmasına rağmen, ayın dönüştürücü Akrep ve otoriter onuncu evinizden geçişi, yaklaşımınıza için için için yanan bir yoğunluk katmanı ekler, bu nedenle başkalarının sizi bu zamanda korkutucu bulmasının nedeni budur. Her ne kadar bu ay geçişinin saçma olduğunu düşünüyorsanız, o zaman rahat olun, çünkü ay aynı anda burcunuzda Mars ve Venüs ile kare olacak. Anlamı: Sadece kontrolü elinizde tutmak için kendi yolunuzdan çıkmaya meyilli değilsiniz, aynı zamanda duruma iddialı bir şekilde utanmadan yaklaşıyorsunuz.


21 Mart 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şans senden yana, Kova! Eğer tezahür yeteneklerinize inanıyorsanız, Merkür Jüpiter’i büyülü Balık’ta kavuştuğunda bolluk bulacaksınız. Mistik ama zihinsel olan Merkür, finansal güvenlik duygunuzu güçlendirmeye yardımcı olabilecek yeni fikirlerle dolup taşıyor. Çantayı emniyete almanın yeni yollarını düşünüyor ve hayal ediyor olabilirsiniz! Jüpiter, Merkür’ün zihnini genişletebildiğinden, bu fikirlerin potansiyel olarak nasıl sonuçlanabileceğini gözünüzde canlandırabilirsiniz. Hatta bir tezahür biçimi olarak bile kullanılabilir. Paylaşmaya hazır hissediyorsanız, bakış açısını öğrenmek için finansal açıdan bilgili bir sırdaşla konuşun.


21 Mart 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatlı Kova, özellikle iş arkadaşlarınızın sizden zihinsel veya duygusal düzeyde çok fazla şey talep ettiğini düşünüyorsanız, bu sabah iş arkadaşlarınızla sınırlar belirlemeniz gerekebilir. Bununla birlikte, kişisel eğiliminize dikkat etmeniz ve ne kadar sinirli olursanız olun başkalarına ters düşmekten kaçınmanız gerekir. Akrep ayı, Jüpiter ve Merkür arasındaki destekleyici bağlantı sayesinde hava öğleden sonra düzelecek. Kendinizi biraz şımartmak için bu kozmik iklimi bir bahane olarak kullanın ve lezzetli bir akşam yemeği, köpük banyosu ve en lüks pijamalarınızla gevşemeyi seçin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.