Kova Burç Yorumları 19 Mart 2022

Kova burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 19 Mart 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Mart 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bunu kaldıracak enerjin var. Çoğu insandan daha fazla enerjiniz var. Ayrıca yasal olması gerekenden daha doğal bir karizmaya ve çekiciliğe sahipsin.


19 Mart 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Boş zamanınızı bugün olabildiğince çok farklı insanla paylaşın – karıştırın.


19 Mart 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Su Taşıyıcı, Terazi ayı dokuzuncu evinizde ışık saçarken, bugün cömert bir ruh halinde olacaksınız. Bununla birlikte, özellikle arkadaşlarınıza veya ailenize finansal düzeyde davranmak söz konusu olduğunda, bu duyguların daha iyi karar vermenize izin vermediğinizden emin olmanız gerekir. Brunch’ı karşılamanın veya en yakın arkadaşınıza abartılı bir hediye vermenin cazibesi gerçek olsa da, farkında bile olmadan bütçenizi boşa harcamanız kolay olacaktır. Neyse ki, sağduyunuz, akşamları Ay ciddi Satürn’ü öptüğünde bu kayıtsız durumdan kurtulmanıza yardımcı olabilir.


19 Mart 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, adalet arayan Terazi ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, burcunuzda Venüs ve Satürn ile buluşacak ve romantik yaklaşımınıza bir yapı ve pragmatizm katmanı ekleyecektir. . Şanslı olan kim, Kova? Sadece karizma ve büyüleyici zeka ile parıldamakla kalmıyor, aynı zamanda sevgi dilinizle ilgili olarak kendinize güven duyuyorsunuz. Her ne kadar sabit bölgenizi göz kamaştırıyor olsa da, leydi Venüs, modern hükümdarınız Uranüs ile karşı karşıya gelecek ve duygularınız söz konusu olduğunda biraz düzensizlik ve beklenmedik sarsıntılar katacaktır. Kararsızsanız, acele etmeyin.


19 Mart 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendine sadık kal ama iyi bir fırsatı kaçırma, Kova! Venüs burcunuzdayken inanılmaz derecede karizmatik görünüyorsunuz. Bu, özellikle kendinizden emin olmanız gereken görüşmeleriniz veya toplantılarınız varsa, işte doğru izlenimi bırakmak için mükemmeldir. Bugün Venüs, Uranüs ile Boğa burcunda kare açı yaptığından, her şeyi baştan yaratmanın zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Kendinizi özgün bir şekilde sunmak, benzer fikirlere sahip fırsatları ve ortaklıkları cezbedecektir. Ancak, profesyonel fırsatlarınızı değerlendirirken bir tür güvenliğe de öncelik verdiğinizden emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.