Kova Burç Yorumları 18 Mart 2022

Kova burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 18 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu, kendinizi harika hissettiğiniz, harika göründüğünüz ve harika şeyler yapmak istediğiniz günlerden biri olacak. İnsanlar sürekli sizden ilham alıyor. Sensiz kaybolurlardı.


18 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni insanlar hayatınıza giriyor ve onlarla birlikte heyecan verici yeni kavramlar getiriyor.


18 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Balık güneşi ve derin Plüton arasındaki destekleyici bağlantı sayesinde bugün sizi bir huzur ve iç güvenlik duygusu bulacaktır. Şimdiki an için minnettarlığınızdan faydalanırken geçmişten gelen acıları bırakmanıza izin vererek bu titreşimlere yaslanın. Neyse ki, ay tatlı Terazi ve haritanızın maneviyatı yöneten sektöründen geçerken evren bu işi sizin için kolaylaştıracak. Sizi çevreleyen güzelliğe dokunun ve yakında perdenin ötesindeki eşzamanlılıklar ve kutsamalarla dolu bir dünya bulacaksınız.


18 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son altı ay dönüştürücü bir süreç oldu Kova. Muhtemelen profesyonel varlıklarınızın artılarını ve eksilerini tartan bir iç gözlem sürecinden geçmiş olabilirsiniz. Bu, yatırımlarınızı, karşılıklı finansal ortaklıklarınızı, kredilerinizi ve paylaşılan kaynakları içerebilir. Bu süre boyunca, bu yönleri mükemmellik noktasına kadar düzenlemiş olmalısınız. Analiz felcine de kilitlenmiş olabilirsiniz. Başak burcundaki dolunayın altında son kararlarınızı verin. Ay enerjisini, bu konuları daha fazla tartışmak yerine dinlenmeye bırakmadan önce son bir kez titiz olmak için kullanın.


18 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çeneni kaldır, Kova. Ay, burcunuzda cızırdayan Mars ile uyum içinde olmasına rağmen, içe doğru gitmeye ve güvenlik duygunuzu ve genel özgüveninizi çevreleyen temaları iyileştirmeye teşvik ediliyorsunuz. Örneğin, başkalarının iyiliği için kişisel ihtiyaç ve arzularınızdan fedakarlık ediyor musunuz? Bu, güneşi – taahhüt ettiğiniz yedinci ilişkiler evinin göksel yöneticisi – onikinci eviniz, kapanma, şifa ve teslimiyet yoluyla Pluto’nun güç merkezi Plüton’u olarak düşünmek önemlidir. Belki de artık sizin veya mevcut bağlantınızın en yüksek yararına hizmet etmeyen bir şeye tutunuyorsunuz. Yükleri bırakın ve sürece güvenin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.