Kova Burç Yorumları 17 Mart 2022

Kova burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 17 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeterince uzun zamandır planlarının üzerinde oturuyorsun. Onları açığa çıkarma zamanı geldi – ne kadar iyi karşılandıklarına şaşıracaksınız.


17 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün birkaç yeni macera başlıyor. Katılmak için yaratıcılığınızı kullanın.


17 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün sizin için biraz yoğun olabilir, Başak dolunayı oluşurken, kişisel dönüşümü ve yoğun bağları yöneten harita sektörünüzü harekete geçirebilir. Luna ve Jüpiter arasındaki bağlantı sayesinde iyimser hissediyor olsanız da, düşüncelerinizi ve duygularınızı dengelemeniz gerekecek veya kendinizle yapmanız gereken ciddi tartışmalardan kaçınabilirsiniz. Cadı saati yaklaştıkça, evren sizi engelleyen herhangi bir kişi veya durumla bağlarınızı kesmeye zorlarken, hayatınızda neyin işe yarayıp neyin yaramadığı daha belirgin hale gelecektir.


17 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, ezici veya çoktan alınmış, kesin olan bir şey var: işler şu anda göründüğü gibi değil, Kova. Bu nedenle, özellikle aşk hayatınızdaki biri hakkında önsezilerinizi düşünenler olmak üzere, sezgisel içgüdülerinizi takip ettiğinizden emin olun. Ne de olsa, ayın sekizinci birleşme eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınız olan titiz Başak’taki yolculuğunun sezginizi güçlendirdiği ve duygusal yakınlık arzunuzu yoğunlaştırdığı bir sır değil. Bununla birlikte, ay aynı anda Balık’ta Merkür, Jüpiter ve Neptün ile karşıt açı yapacaktır, bu nedenle kendinizi aşırı genişletmeden önce içgüdülerinize ve içsel bilginize güvenin. Bağlantıyı besleyin.


17 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Radikal ama istikrarlı bir yaklaşımı düşünmenin zamanı gelmiş olabilir, Kova. Tipik olarak rasyonel olsa da, Merkür’ün Balık’ta geçirdiği süre boyunca mali durumunuz ve profesyonel güvenlik anlayışınızla ilgili umutlu bir zihniyet benimsemiş olabilirsiniz. Bu transit boyunca, bolluğun yolunuza geldiğine olan inancınızı sürdürebilirdiniz. Bu zihniyeti korumak, bugün Merkür Uranüs’ü Boğa’da altmışlık yaparken fiziksel bir değişime neden olabilir. Devrim niteliğinde olmakla birlikte bir şekilde garantili olan altmışlık, bolluğunuzun yaşam tarzınıza doğrudan yansıdığını ima eder. Yaşadığınız hayat için minnettarlığınızı ifade ederek kozmik enerjiyi kutlayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.