Kova Burç Yorumları 16 Mart 2022

Kova burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 16 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sizi çıldırtsa bile denemeye devam edin ve pes etmeyin.


16 Mart 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnkar edilemez gerçeklerle karşılaştığınızda fikrinizi değiştirecek kadar cesur olun.


16 Mart 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün tam olarak heyecan duymadığınız koşullar içinde sıkışmış hissedebilirsiniz, çünkü Başak ayı, şu anda burcunuzda kamp yapan Venüs ve Mars ile dengesiz bağlantılar paylaşıyor. Kişisel gelişim veya değişim için sabırsız olsanız da, aynı anda çok fazla şey yapmak için kendinize çok fazla baskı yapmamaya çalışın, aksi takdirde sonu gelmeyen görevler veya stres altında ezilmiş hissedebilirsiniz. Luna’nın devrim niteliğindeki Uranüs’e bir öpücük üflediği bu akşam, kendi alanınızın mahremiyetinden gevşemeniz için size ilham verdiğinde, bu akşam evde sessizce uzanmanıza izin verin.


16 Mart 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ortaklığınızı büyüteç altına koymanıza gerek yok Kova. Ay’ın Başak burcuna geçişi ve bugün seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci eviniz üzerine, parlak stratejinizi ve keskin hassasiyetinizi inkar edemezsiniz. Bununla birlikte, romantik bağlantınızın akışkanlığını potansiyel olarak boğabilecek şey tam olarak budur. Merkür’ün tersine, sevgilinize o kadar aşırı odaklanmış olabilirsiniz ki bu süreçte kendi değerlerinizi gözden kaçırırsınız. Tabii ki yardım edebilirseniz değil, ancak bugünün tetikleyici astro-hava durumuna dikkat edin. Sonuç olarak – telaşlı ayrıntılar üzerinde durmayın.


16 Mart 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seçici olmak sorun değil, Kova. Özellikle bu tür sorumlulukları bir iş ortağı veya meslektaşınızla paylaşıyorsanız, mali durumunuz ve varlıklarınız konusunda kritik olabilirsiniz. Gözlemci Başak burcunda yeni basılan ay ile kendinizi profesyonel olarak daha fazla birleşmek için kaynaklarınızı, yatırımlarınızı ve potansiyel fırsatlarınızı boşa harcarken bulabilirsiniz. Balık burcunda Ay Merkür ile karşı karşıya geldiği için idealist ve gerçekçi düşünmekte zorlanabilirsiniz. Her ne ortaya çıktıysa, daha büyük bir güvenlik duygusuna yol açabilir, ancak bir karar vermeden önce biraz daha araştırma yapmak isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.