Kova Burç Yorumları 15 Mart 2022

Kova burcunun 15 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 15 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 15 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 15 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 15 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 15 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İşte mantranız: Fuggedaboudit. Etrafınızda devam eden sıkıntıların ve denemelerin yüzeyinizi çizmesine izin vermeyin. Hayatınızı sürdürmek için her türlü serinliğe ihtiyacınız var.


15 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir tavır alın. Kendinden emin olamayacak küçük adama dikkat et.


15 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir ilişkiniz varsa, bu sabah Aslan burcu ve stoacı Satürn arasındaki gergin karşıtlık sayesinde sevdiğinizle baş başa kalabilirsiniz. Şu anda sevgilinizin egosunu zedelememeye özen gösterin, çünkü onlar sizin sandığınızdan daha hassas ve ham hissediyor olabilirler. Luna, yapılacaklar listenize odaklanmanızı zorlaştırabilecek kaderin düğümleriyle zorlu bir t-kare’ye girerken bu öğleden sonra daha fazla sarsıcı titreşimler akacak. Odağınızı geri kazanabilmeniz ve işinize geri dönebilmeniz için hayatınızda kalan herhangi bir dram varsa, barış yapmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


15 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, etkileyici Aslan ve taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli eviniz aracılığıyla parıldamaya devam ederek, özellikle duygusal bağ veya bunların eksikliği söz konusu olduğunda, bire bir ilişkilerinizi çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapar. Kova, umutsuzca dikkatinizi arayan biri mi var? Bu her zaman tersi olabilir, ancak Luna’nın burcunuzdaki Satürn’e doğrudan karşıtlığı, aynı anda yaklaşımınıza bir pragmatizm ve disiplin katmanı ekliyor. Belki de her nedeniniz vardır. Ancak unutmayın, kişinizin kalpten iletişim kurması için alan tutmak uzun bir yol kat eder.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.