Kova Burç Yorumları 13 Mart 2022

Kova burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 13 Mart 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Mart 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birşey öğren. Yenilikleri görmek için kütüphaneye bir gezi yapın veya en sevdiğiniz mahalle galerilerini keşfedin.


13 Mart 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün zamanınızı nasıl kullandığınıza dikkat edin ve çok fazla varsayımda bulunmayın.


13 Mart 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda çok fazla stres altındaysanız, Yengeç ayı yoğun Plüton ile karşı karşıya olduğu için bugün size yetişebilir. Şu anda üzerinizde çok şey olsa da, kendinize çok fazla baskı yapmaktan kaçınmanız ve zihninize, bedeninize ve ruhunuza sabır ve nezaket gösterdiğinizden emin olmanız önemli olacaktır. Şans eseri, bu öğleden sonra Luna sıcak Aslan’a ve haritanızın aşkı yöneten sektörüne girdiğinde kozmik rüzgarlar yön değiştirecek. Bu enerjiyi öz bakım yapmak için bir bahane olarak kullanın ve etrafınızdaki destekleyici insanlara yaslandığınızdan emin olun.


13 Mart 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu romantik ortaklığa yatırım yapmaya devam etmeden önce, kozmos sizi kendiniz kontrol etmeye ve arzularınızın ardındaki (gizli) motivasyonları düşünmeye teşvik ediyor, Kova. Şu an için bekar mı? Sen bir istisna değilsin. Ama aynı şekilde, kendi içinize gitmeniz ve üzerinde çalışmanız gereken bazı enerjilerle barışmanız için daha çok yer var. Ayın güneşe (ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı) ve Balık’taki Neptün’e – ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla – uyumlu üçgeni göz önüne alındığında, bu, güvenlik duygunuz etrafında dönebilir. Bağlantınızda karşılıklı bir alış-veriş var mı?


13 Mart 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali durumunuz hakkında nasıl hissediyorsunuz, Kova? Sulu Balık burcundaki Güneş kavuşumu Neptün ile bugün, para meselelerinize ve güvenliğinize biraz daha duygusal olarak yatırım yaptığınızı hissedebilirsiniz. Kavuşma, gün boyunca akıcı bir şekilde gelebilecek güçlü duygular uyandırabilir. Mistik Balık enerjisi, mali durumunuza idealist bir bakış açısını teşvik ettiğinden, paranız konusunda da daha umutlu hissedebilirsiniz. Bir şey varsa, gerçekçi bir algıyı sürdürdüğünüzden emin olun. Neptün’ün enerjisi aşırı pembe olabilir, bu nedenle nesnelliğinizi veya rasyonelliğinizi kaybetmemelisiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.