Kova Burç Yorumları 11 Mart 2022

Kova burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 11 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Artık etrafta oynamak istemiyorsunuz ve kimsenin görmediğini kalpten bir bağlantıya sahip birini şaşırtabilirsiniz. Gelecek güzel şeylerin bir işareti olabilir.


11 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kötü enerjiden veya hatıralardan kurtulun – geleceğe dönün ve arkanıza bakmayın.


11 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Su Taşıyıcı, bu sabah yapılacaklar listenizi bir kez daha kontrol edin, çünkü Yengeç ayı şu anda burcunuzda bulunan Venüs ve Mars ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Bu hantal hisler, birkaç topu düşürmenizi biraz fazla kolaylaştırabilir, bu da kaldırabileceğinizden daha fazla iş veya sorumluluk almamanızı önemli hale getirir. Ayrıca gün boyunca fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarınızı kontrol etmek ve kişisel veya profesyonel görevlerinizi yerine getirirken kendinizi ihmal etmekten kaçınmak isteyeceksiniz. Gün sona ererken, akşamı evde geçirmeyi, hak ettiğiniz dinlenme ve rahatlamayı yakalamayı planlayın.


11 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, herkes senin bir av olduğunu biliyor, ama burcundaki Mars ve Venüs seni direnmeni imkansız kılıyor. Tüm bunların ironisi, aldığınız dikkatin miktarına rağmen, bugünün astro-hava durumu, daha az umursayamayacağınızı gösteriyor. Ne de olsa, ister bekar olun, ister romantik olarak bağlı olun, Luna’nın Yengeç’teki yolculuğu ve sorumlu altıncı eviniz, günlük görevler, sağlık alışkanlıkları ve hizmet eylemleri, sıkıcı yapılacaklar listenize daha fazla vurgu yapıyor. Bu nedenle, günlük işlerinizle duygusal olarak tüketilmiş olma ihtimaliniz var. Bununla birlikte, Luna’nın Merkür ile olan üçgen açısı – istikrar arayan ikinci değerler eviniz aracılığıyla – aynı anda sizi şehvetli zevklerinize öncelik vermeye teşvik ediyor.


11 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş bugün ya duygusal olarak tatmin edici ya da yorucu olabilir, Kova. Ay duygusal Yengeç burcunda parıldadığından, işinize yönelik duygusal değerlendirmeniz gün boyunca büyük bir fark yaratabilir. Ay, Merkür’ü Balık’ta üçgen yaptığından, güvenlik, değer ve hatta ödeme duygunuz, işiniz hakkında nasıl hissettiğinizde dalgalanmaların olmasının nedeni olabilir. Özellikle tereddüt ettiğinizi düşünüyorsanız, endişelerinizi dile getirmek için bu sulu üçlüyü kullanın. Bir anlık savunmasızlığın büyük bir fark yaratabileceğini görebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.