Kova Burç Yorumları 10 Mart 2022

Kova burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 10 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Zor zamanlar aslında zor olduğunda alışverişe gitmezler. Biraz kısıtlama uygulayın.


10 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Saldırı altında hissediyorsanız, savaşmak zorunda değilsiniz. Sadece uzaklaş.


10 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, ikizler ayı puslu Neptün ile sert bir bağlantı oluşturduğu için bu sabah yere oturmaya ve merkezde kalmaya çalışın. Bu kozmik iklim, öz farkındalığınızla bağlantınızı kaybetmenize neden olarak düşüncelerinizi ve eylemlerinizi izlemenizi önemli hale getirebilir. Şu anda egonuzu şişirmekten veya yenmekten kaçının ve ruh halinizi dengeleyen insanlara veya faaliyetlere yönelmeye çalışın. Luna, dikkatli olmazsanız huyunuzu bozabilecek Plüton’u kara kara düşünürken bu akşam kendinizi geliştirmenin yollarını arayın. Neyse ki, cadılık saati yaklaştıkça ve ay tatlı Yengeç’e doğru yol alırken, günümüzün kayalık titreşimleri yumuşamaya başlayacak.


10 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her gün ilahi meslektaşları – Mars ve Venüs – birbirleriyle yan yana seyahat etmiyorlar, burcunuzdan bahsetmiyorum bile, bu yüzden bu eşsiz astro-hava, Kova’da uyumayın. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün İkizler burcundaki ilk dördün ayları, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinize hareketi öne çıkarıyor, bu nedenle, bunun devam ettiğini inkar edemezsiniz. Bununla birlikte, ikinci konfor eviniz, finans ve değer sistemleri aracılığıyla, ayın belirsiz Neptün’e karesini düşünürken, bu süreçte kendinizi ikinci kez tahmin ediyor olabilirsiniz. Ancak, bu dinamiği değiştirmekten ve öz değerinize sahip çıkmaktan çekinmeyin.


10 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Projeleriniz üzerinde çalışırken ortaya çıkabilecek sorunları yaratıcı bir şekilde çözme zamanı, Kova. Bugün İkizler burcundaki ilk çeyrek ay boyunca, hareket halindeyken problem çözmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Devam eden projelerle ilgili sorunlar olabilir ve hatta işyerinde bazı şeyleri yerden kaldırırken sorunlar olabilir. Neyse ki, Ay’ın Mercurial yönü, ortaya çıkan her engeli manevra etmek için zihinsel esneklikle sizi şımartıyor. Gerekirse, gerektiği gibi devretmek için ayın iletişimsel yönünü kullanın. Her sorunu kendi başınıza çözmek zorunda değilsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.