Kova Burç Yorumları 1 Nisan 2022

Kova burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 1 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Nisan 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Başkalarının sağlam olduğunu düşündüğü bir şeyde son dakika değişiklikleri yapmak için ilham alacaksınız. Onları haklı olduğuna ikna etmek ve meşgul olmak için bu tılsımı kullan.


1 Nisan 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tanıdığınız birkaç kişinin birbiriyle tanışması gerekiyor. Grubun yakında bağlanmasını sağlayın.


1 Nisan 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutkulu bir inançla konuş Kova. Tipik olarak, sabit hava nitelikleriniz sayesinde serin ama sadık bir kayıtsızlıkla konuşma eğilimindesiniz. Ancak Koç burcundaki yeni ayın altında iletişim tarzınızın değişebileceğini görebilirsiniz. Ay enerjisi sizi cesurca, cesurca ve kolayca konuşma niyetini belirlemeye davet ediyor. Belki de iş arkadaşlarınızla katı sınırlar koymak gibi doğrudan olmanın zamanı gelmiştir. Luna ayrıca sizi sohbette daha açık sözlü olmaya teşvik edebilir. Önümüzdeki altı ay boyunca yazışmalarınızın ve konuşmalarınızın nasıl değişeceği konusunda açık fikirli olmaya çalışın!


1 Nisan 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Su Taşıyıcı, Koç güneşi ve şifalı asteroit Chiron arasındaki göksel ittifak sayesinde, gerçeğinizi söylemek bugün yolunuza büyük şifalar getirecek. Bununla birlikte, dinlemek de gününüzde hayati bir rol oynayacak ve kendinizi önemli bir konuşmanın içinde bulursanız bol bol soru sormak isteyeceksiniz. Bu öğleden sonra Luna, şu anda burcunuzda olan tutkulu Mars’a bir öpücük gönderdiğinde, sesinizi eylemlerle desteklemek için motive olacaksınız. Bu enerjiyi diğerlerine gerçek anlaşma olduğunuzu ve her zaman onların sözüne sadık olduğunuzu göstermek için kullanın.


1 Nisan 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik olarak bağlı, gücünüze adım atmaya ve en yüksek iyiliğinizi boğan zor sınırlamalardan kurtulmaya çağrılıyorsunuz, Kova. Örneğin, bugünün Koç burcundaki yeni ayı, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile kavuşum yapacak. Bir sevgili hakkında söylemek istediğin veya belki de yüzleştiğin bir şey var mı? Ay ayrıca, yaklaşımınıza bir pragmatizm ve yapı katmanı ekleyerek, burcunuzdaki Satürn ile uyum sağlayacaktır. Özel birine karşı dürüst ol ama daha da önemlisi kendine karşı dürüst olduğundan emin ol.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.