Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Burç Yorumu Nisan 2022

Kova burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Kova burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Bekarsanız, hem aktif Mars hem de aşk tanrıçası Venüs, bu ayın başlarında özgürlüğü seven burcunuzla birlikte seyahat ettiğinden, yerleşmek aklınızdaki en son şeydir. Şu anda bir ilişkiniz varsa, huzursuzluk başlar. Sağlıklı değişimi birleştirmenin bir yolunu bulun.

Ateşli bir Koç yeni ayı 1 Nisan’da geliyor ve eksik olduğu yerlere yoğun bir tutku enjekte ediyor. Bekar Su Taşıyıcıları, uzun vadeli potansiyele sahip olmayan insanlarla bağlantı kurmaktan cezbedeceklerdir, ancak o anda mevcut olup sonra devam etmekte yanlış bir şey yoktur. Kendini işine adamış Kovalar, cinsel yaşamınız bu enerjik ay tutulmasıyla ateşleniyor. Quickies inanılmaz derecede tatmin edici olabilir!

Onyedincisinde, sabırlı Boğa burcundaki zihinsel olarak kararlı Merkür, ana gezegeniniz Uranüs ile birleşir, beyin gücünüzü arttırır ve iş aşka geldiğinde size birçok yenilikçi fikir verir. Yine de anın heyecanına kapılmanın zamanı değil. Herhangi bir romantik plan yaparken uzun vadeli düşünün.

28 Nisan’da size yabancı olabilecek duygusal bir merak uyandıran bir Merkür-Plüton üçgen açı var. Bu derin yönü savunanlardan çok daha mantıklı bir bakış açısına alışkınsınız, bu kafa karıştırıcı olabilir ama aynı zamanda eğer açıksanız yoğun bir içsel gelişime yol açabilir. Her şeyi sorgula, Kova.


Kova Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bu ay bir bahar kaçamağından fazlasını arıyorsun Kova. 5 Nisan’da Venüs Balık’a girerken, evinize gelebileceğiniz özel birini, flört hayatınızda istikrarı arzuluyorsunuz. önemli.

Randevu duraklamasıyla, Mars 14 Nisan’da Balık’a girdiğinde arzularınızı yeniden değerlendirin. İstediğinizi düşündüğünüz kişinin peşinden gittikten sonra, derinlere inin ve gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu keşfedin. 16’sında, Terazi burcundaki dolunay sırasında tipiniz olmadığını düşündüğünüz biriyle dışarı çıkın. Mükemmel bir eşleşme olabilir.

Ancak rahat olun, çünkü güneş 19 Nisan’da Boğa burcuna giriyor ve ciddi taahhütler için iyi bir zaman değil. Tamamen fiziksel olduğu konusunda dürüst olduğunuz sürece, faydaları olan bir arkadaş eğlenceli olabilir.

Ay, Merkür’ün yirmi dokuzunda İkizler burcuna girdiği harika bir randevu gecesi ile sona eriyor. Flörtöz bir e-posta veya seks bile işleri buharlaştırabilir. Ancak 30 Nisan’da Boğa burcundaki yeniay, yakınlık sorunlarını gün yüzüne çıkarıyor. Duygularınızı şimdi hissedin, böylece sonunda yeni romantik yolculuğunuza başlayabilirsiniz.


Kova Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

verme dürtüsü

Kova, Nisan, Koç’ta güneş ve konuşkan Merkür ve konuşma ve düşünce sektörünüz ile canlı bir notla başlar. Fikirlerle dolup taşacak ve onları paylaşmak, ağ kurmak ve akraba ruhlarla bağlantı kurmak için başkalarıyla bağlantı kurmaya istekli olacaksınız. 19 Nisan’a kadar güneşle birlikte bu sektörde kendinizi ifade etmenin ve fikirlerinizi paylaşmanın keyfine varacaksınız. Ve bir şey satmanız gerekiyorsa, çok ikna edici olabilirsiniz.

Aynı zamanda, sevimli Venüs Balık burcuna ve beşinci haftada para bölgenize, ardından gelecek hafta lezzetli Mars’a geçiyor. Venüs sizi birkaç lükse savurganlık yapmaya meyletebilirken, Mars, özellikle son zamanlarda yolunu kaybettiyseniz, işleri yoluna koymanız için sizi teşvik edebilir.

12 Nisan civarında dikkatli olun çünkü istediğiniz bir şey göründüğü gibi olmayabilir. İade etmeniz gerekebileceğinden makbuzları ve evrakları sakladığınızdan emin olun.

Terazi burcunda dolunay ve on altıncısında seyahat ve macera sektörünüzle birlikte, her şeyden uzaklaşmak için bir özlem duyabilirsiniz. Başka yerlere ve yüzlere duyulan arzu, hak ettiğiniz bir molanın tadını çıkarabilmeniz için hızlı bir kaçamak yapmanızı teşvik edebilir.

19 Nisan’da güneş Boğa burcuna ve ev bölgenize kayar, bu da önümüzdeki ayın dinlenmek ve pillerinizi yeniden şarj etmek için mükemmel olduğu anlamına gelir. Hala meşgul olsanız da, daha sessiz bir sektöre odaklanmak sizi bir adım geri atmaya ve hayatınıza farklı bir perspektiften bakmaya teşvik eder. Bunu yaparsanız, bazı değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Sinirli Pluto, 29 Nisan’da ruhsal bölgenizde geri hareketine başlayacak ve bu geri sarma aşaması birkaç ay sürecek. Derinlere dalmak ve bu zor sorunları çözmek için bu şansı kullanın.

Son olarak, Boğa burcundaki güneş tutulması ve otuzuncu gündeki ev bölgeniz, sizi çok gecikmiş olabilecek bazı büyük değişiklikler yapmaya sevk edebilir.


Kova Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu, kariyeriniz için çok aydınlatıcı bir ay olabilir. Buradaki zorluk, başarının nasıl görünmesi gerektiği konusundaki önyargılı düşüncelerinizi bırakmaktır. Oyunu değiştiriyorsun ve ona yeni bir isim veriyorsun.

16 Nisan’daki Terazi dolunayı yaratıcılığınıza katkıda bulunur ve fikirlerinizi başkalarına iletmek için mükemmel bir zamandır. Belki de daha önce görmediğiniz, şimdi fark ettiğiniz bir şey, her zaman gözünüzün önündeydi. Lojistik ve organizasyon konusunda size yardımcı olabilecek birine ulaşın. Bugünlerde her şey grup çalışmalarıyla ilgili.

Otuzuncu aydaki sabit Boğa burcundaki güneş tutulması, bilgi açlığınızı tetikler ve bir zamanlar yasak olduğunu düşündüğünüz araştırmalara dalmanıza neden olabilir. Bu sizin için ruhsal bir uyanış zamanı ve yıllardır kaçındığınız o dönemeçleri ve dönüşleri takip etmeye hazırsınız.

19 Nisan’da güneş yaratıcı Boğa burcuna girdiğinde, kendinizin daha derin bir yanıyla temasa geçebilirsiniz. Ay sonundaki güneş tutulması tarafından vurgulanan bir duygu olan içsel bir arayışa girmeye meyilli hissedebilirsiniz. Gerçek iş içeriden başlar, Kova.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.