Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Burç Yorumu Mart 2022

Kova burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Mart ayı neler bekliyor? Kova burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Rahatlama hissi

Kova, değerleriniz ve kaynaklarınız bu ay başlarken bir öncelik. Balık burcundaki güneş ve 20 Mart’a kadar finansal bölgeniz, özellikle hayal gücünüzü kullanırsanız, para kazanmanın yeni yollarına ilham verebilir. Ama aynı zamanda hayır kurumlarına veya ihtiyacı olanlara vererek çok cömert olabilirsiniz. Sadece faturalarınızı ödemek için yeterli bakiyeniz olduğundan emin olun.

Bu sektördeki ikinci ay, küçük bir talihle, hoş bir hediyeyle veya birinin size fırlattığı bir sürprizle aynı zamana denk gelebilir. Büyüyen bir ağaca dönüşen bir para tohumu ekilebilir. Belki bir ek iş başlatacak ve herkesin sunduğunuz şeyi istediğini göreceksiniz. İlgili herkes için bir kazan/kazan.

Başınızın üzerinde bir bulut asılıysa, 3 Mart’taki yoğun bir Venüs-Mars-Plüton birleşmesi, durumun gerginliğini azaltmak için bir şeyler yapmanız için size ilham verebilir. Bir şeyi veya birini taahhüt etmek veya bırakmak anlamına gelebilir. Ne yapman gerektiğini biliyorsun, bu yüzden tereddüt etme.

Beşinci ayda hem Venüs hem de Mars burcunuza taşınacak ve meselelerde çok daha rahat hissetmeye başlayacaksınız ve sonunda devam edebilecekmişsiniz gibi.

Yine de 18 Mart’ta Başak burcundaki dolunaya hazır olun, çünkü halının altına süpürülmüş duyguları ön plana çıkarabilir. Onları açığa çıkarmak, yapacağınız en iyi şey olabilir. Herhangi bir endişe ve endişe daha sonra erimeye başlamalıdır.

Yirminci ayda, güneş Koç burcuna ve iletişim bölgenize kayarken, konuşmanızda spontane olacak ve her şeyi olduğu gibi anlatmaya hazır olacaksınız. Düşünceyi eylem izleyecek ve bu nedenle neyin yanlış gidebileceği üzerinde durmaktan vazgeçmeyeceksiniz. Sadece onunla devam edeceksin.

Son olarak, 31 Mart Koç burcundaki yeni ay, bir proje, çalışma veya işbirliği başlatmanın zamanıdır. Heyecan verici bir an olabilir.


Kova Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ayınız, 2 Mart’ta Balık burcunda yeni ay olduğunda şehvetli bir notla başlıyor. En çılgın fantezilerinizden bazılarını yaşamanıza izin verecek, buharlı bir randevu gecesi planlayın. En iyi randevu geceniz, Venüs ve Mars’ın beşinci burcunuza girdiği zamandır. Burcunuzdaki en romantik iki gezegenle aşkı bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Bununla birlikte, 9 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçtiğinde flörtünüzü ciddiye alın. Bunun yerine, on sekizinde Başak burcundaki dolunay sırasında hayatınıza denge katacak insanları arayın. Biriyle bağ kuramıyorsanız, Kova, devam edin.

Neyse ki, aşk hayatınız 20 Mart’ta güneş Koç burcuna girdiğinde toparlanmaya başlayacak. Biraz flört etmek, herkesin numaranızı istemesini sağlayacaktır. Ya da Merkür yirmiyedincide Koç burcuna geçtiğinde, kendinizi cesur ve kendinden emin hissetmenizi sağlayacak şekilde insanlara kendiniz sormaya başlayın.

Ayı, 31 Mart’ta Koç burcunda yeni ayın olduğu sıradan bir tarihle bitirin. Bunu, gece ilerledikçe oldukça sıcak olabilecek, flörtöz şakalarla dolu bir geceye dönüştürün. Baygınlık!


Kova Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ayın başlarında, 5 Mart’ta Venüs ve Mars’ın burcunuza geçmesiyle birlikte çok şey oluyor. Bu biraz kaotik ve hızla değişen bir enerji yaratıyor, ama bu sizin en sevdiğiniz türden. Fikirlerinizi takip etmekte zorluk çekebilirsiniz, bu yüzden her şeyi doğru tutmak için not alın.

On sekizinde, hizmet evinizde dolunay var ve bu, halihazırda bir liderlik rolünde olmadığınız her yerde kendinizi öne çıkarmanız gerektiği anlamına geliyor. Bu enerjiyi dikkatli kullanın, ancak bir terfi için fark edilmenizi sağlayabilir, bu nedenle bu geçiş sırasında fazla göze çarpmayan olmayın.

Güneş 20 Mart’ta Koç’a girdiğinde, dikkatli olmanız da gerekecek, ancak bu tarihte meslektaşlarınız, akranlarınız ve daha üst seviyeler tarafından görülme fırsatını kaçırmayın.

Merkür yirmiyedincide Koç burcuna geçiyor ve tüm sıkı çalışmanızın sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz. O zam aldığınız gün bile olabilir. Ne olursa olsun, kariyerinizle ilgili iyi haberler geliyor olmalı. Ayrıca işinizde bazı hesaplanmış riskler almak için harika bir zaman. Bazı yeni şeyler deneyin ve birkaç sınırı zorlayın. Bu enerjiyi doğru kullanmak, arzu ettiğiniz ilgiyi size getirebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.