Koç Haftalık Burç Yorumları (7 Mart – 13 Mart Haftası)

Koç burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası neler bekliyor? Koç burcunun 7 Mart – 13 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 7 Mart – 13 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 7 Mart – 13 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısında size enerji verecek ve daha sonra bir süre aynı yönde şevkle ilerlemenizi sağlayacak yeni bir işiniz var. Perşembe ve Cuma günleri cezalı kalmanız gerekiyor, ama çıldırmayın. Düşündüğünüzden çok daha kolay olacak ve beklenmedik bir kaynaktan yardım alacaksınız. Hafta sonu, kendiniz için seçmiş olduğunuz yol ne olursa olsun, oturup sonraki birkaç adımı planlamak için harika bir zamandır.


Koç Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sizin için harika bir haber olan yeni bir enerji var, Koç.

Hafta, 6 Mart Pazar günü Venüs ve Mars’ın Kova burcuna girmesiyle başlıyor. İstekler ve arzular gezegeni, eylem gezegeni ile el ele verir ve yeni bir burç girer. Bu, taze, yeni ve heyecan verici bir şeye başlama potansiyeli olduğu anlamına gelir. Yeni bir teknolojiye atlıyor, yeni arkadaşlarla tanışıyor veya roket fırlatma izlemek veya sahnede solo gitar çalmak gibi daha önce hiç yapmadığınız bir aktiviteye başlıyor olabilirsiniz.

Ayrıca Pazar günü, geleceğin evinizdeki Kova burcundaki Merkür, Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Etrafınızdaki tüm bu yeni enerjiyle, bundan bir yıl sonra veya bundan beş yıl sonra nerede olmak istediğinizi düşünmek önemlidir. Bu, trendlere ve bugünkü eylemlerinizin olmak istediğiniz kişi olmanıza nasıl yardımcı olduğuna bakmak için iyi bir enerjidir. Koç, düşünceleri kağıda dökmeyi sevmiyor olabilirsin ama hedefler belirlemek seni o parlak, parlak hedefe götürebilir. Gelecekte sağlıklı ve formda olma arzusu, bugün bir dilim cheesecake’den vazgeçmenize yardımcı olabilir.


Koç Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

6 Mart’ta Kova burcunda Venüs-Mars bağlantısı nedeniyle bu hafta havada aşklar yaşanıyor. Ancak, bu senin için en hassas yön değil, Koç. Tutkunuzu ateşliyor ve daha romantik bir yere ilerlemenize izin veriyor. Bu kozmik değişim, annenizi farklı bir perspektiften görmenize yardımcı olacak, bu da ilişkiler hakkında düşünecek biri olmadığınız için yardımcı olacaktır.

Venüs-Mars bağlantısı oluşurken, 6 Mart’ta Boğa burcuna çok gergin bir şekilde açı yapacak. Başkalarıyla, özellikle de ilk başta ilginizi çekebilecek ilk arkadaşlarınız ve tanıdıklarınızla ikinci kez ortaya çıkan bir tartışmayı hayal kırıklığına uğratabilecek durumlara dikkat edin. İnsanların size zarar verebileceğini anlamak zor olsa da, yaşamınızda onlara daha fazla zaman ve enerji vermemek için gerçek renklerini hemen görmek en iyisidir. 9 Mart’ta Merkür Balık burcuna giriyor ve bu durum sizi normalden biraz daha içine kapanık hissettirecek. Bunu harekete geçmek yerine bir düşünme anı olarak kullanın. Kendinize ne kadar geri adım atmanıza ve durumları ve insanları oldukları gibi görmeye izin verirseniz, kimin gerçek olduğunu ve kimin olmadığını deşifre etmek o kadar kolay olacaktır.


Koç Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bol gezegensel değişikliklerle büyük bir haftaya hazır olun Koç!

Oğlak liderliğindeki geçişlerin karesini aldığınız burcunuzla ilgili gerginlik 6 Mart Pazar günü hafifletilmek üzere. Bu gün, Mars ve Venüs Kova’ya girerek uğurlu bir kavuşum oluşturuyor. Profesyonel ağınızı genişletmek, ilk çıkışınızı çevrimiçi yapmak, yeni sosyal medya büyümesini eğlendirmek ve hatta atipik profesyonel özlemleri düşünmek için oldukça motive hissedebilirsiniz. Eşsiz Kova enerjisi, sıra dışı fırsatları da değerlendirmeniz için teşvik edicidir. Kim bilir? Belki de en az beklediğiniz profesyonel bir rüya veya bağlantı şaşırtıcı bir şekilde gerçekleşir! Ardından, Mars ve Venüs Kova’ya girerken, Merkür 9 Mart Çarşamba günü bu burcu Balık için bırakır. Tipik olarak çok olumlu olmasına rağmen, Merkür Balık’ta görevde kalmakta zorluk çeker. Profesyonel şöhret ve servet hayallerinizde kaybolmanın nispeten kolay olduğunu görebilirsiniz. Bu nedenle, hayallerinizin sonunda gerçeğiniz olabilmesi için bir tür plan yaptığınızdan emin olun! Haftanın sonunda, İkizler burcundaki ilk dördün, iletişimsel farklılıkların üstesinden gelmeniz için sizi teşvik ediyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.