Koç Haftalık Burç Yorumları (21 Mart – 27 Mart Haftası)

Koç burcunun 21 Mart – 27 Mart haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 21 Mart – 27 Mart haftası neler bekliyor? Koç burcunun 21 Mart – 27 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 21 Mart – 27 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 21 Mart – 27 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 21 Mart – 27 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 21 Mart – 27 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk birkaç günü, söylediğiniz şeylerin düzenlenmemiş olduğundan emin olmak için zihinsel yazım denetleyicinizi açmanız gerekir. Bunun nedeni, size yakın birinin çiğ beslemeyi duyamayacak kadar hassas olmasıdır. Çarşamba ve Perşembe, evinize ya da çocukluğunuza dair nostaljiyle sizi doldurur ve sadece merhaba demek için arkadaşlarınızı aramak isteyebilirsiniz. Hafta sonu harika, güzel zamanlar ve pozitif enerjiyle dolu. Sonunda adım atabilir ve o tek aşkına merhaba diyebilirsin.


Koç Burcu 21 Mart – 27 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Aries, normalden daha psişiksin.

Hafta 20 Mart Pazar günü, Merkür’ün Balık burcunda sezgi evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün, bir bilgi hazinesi sandığını ortaya çıkarabilirsiniz. Rüya yorumunu keşfedebilir, Tarot kartlarını nasıl okuyacağınızı öğrenebilir veya psişik bir ortamla randevu alabilirsiniz. Koç, bu sana özel biri ve gelecekteki romantik bir karşılaşma hakkında bilgi verebilir.

21 Mart Pazartesi günü, dostluk evinizdeki Kova burcundaki Mars, kendi Koç burcunuzdaki Kayron ile 60’lık açı yapıyor. Bugün bir arkadaşınız iyileşmenize yardımcı olmak için size gelebilir. Koç, ihtiyacın olan ruhsal ve duygusal balsam bu olabilir. Sizi bir video oyununa veya sizinle bir film izlemeye davet etmeye hazır mikrodalga patlamış mısırla kapınıza gelmeleri mümkündür – şifa için mükemmel bir tarif.


Koç Burcu 21 Mart – 27 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Koç sezonunun 20 Mart’ta başlaması size kutlayacak bir şeyler veriyor. Güneşe dönüşünüz, özellikle romantik ilişkileriniz söz konusu olduğunda, size çok fazla neşe ve pozitif enerji getirecek olan bahar ekinoksunda başlar. Önemli olan veya aşık olduğunuz kişiyle meselelerin yürümesini istemenize rağmen, bir adım geri atmayı ve ortaklıkta işlerin nereye gittiğini görene kadar eğlenmeyi seçiyorsunuz.

Doğru kişiyi bekleyen Koçlar için bu yıl sizin için olabilir! Koç burcunuz, uzun süreli romantik partnerler konusunda çok seçici. Son derece sevgi dolu bir işaretsin. Bu kesin ve özellikle 25 Mart’taki son dördün ay hayatınıza netleştirici ilişkiler getirdiğinden, bazı önyargılı kavramlardan uzaklaşmanız gerekecek. Bu enerji, grup ortamlarında korkularınızı yıkmak için sizi ileriye götürür. Bu, kendinizi yeni insanlarla tanıştırmak ve işlerin organik olarak gerçekleşmesine izin vermek şeklinde olabilir.


Koç Burcu 21 Mart – 27 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu heyecan verici bir hafta olacak, Koç!

20 Mart Pazar gününden itibaren güneş burcunuzda olacak. Şimdi ateşli enerjinizle cesaretlenen güneş enerjisi, profesyonel kişiliğinizin sorumluluğunu almak için mükemmeldir. Her zamankinden daha özgüvenli ve agresif görünebilirsin ki bu, kariyerinde ciddi hamleler yapman gerekiyorsa harika olabilir. Ancak, nispeten etkili olabilmeleri için güçlü izlenimlerinizi takip etmeye çalışın. Bir gün sonra Merkür, Jüpiter Balık burcunda kavuşuyor ve zihninizi hayaller ve dileklerle dolduruyor. Merkür ayrıca Balık burcunda Neptün ile kavuşum ve biraz sonra Boğa burcunda kuzey ay düğümü ile altmışlık açı yapar, bu da bu geçişlerin mevcut profesyonel konumunuzu algılarken zihinsel olarak oldukça etkili olabileceğini gösterir. Çabalarınızda güvende olduğunuza ve bu bolluğun takip edeceğine dair biraz umudunuz olması için teşvik ediliyorsunuz. Ardından 25 Mart Cuma günü Oğlak burcundaki son dördün. Bu olgun ay tutulması sırasında, kariyer yolunuzun tüm yönlerine sorumlu bir yaklaşım benimsemeniz teşvik ediliyor. Ardından, ertesi gün Balık burcundaki Merkür, Plüton Oğlak burcunda altmışlık açı yaparak, kariyerinize ilişkin bilinçaltı değerlendirmenize güç verir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.