Koç Burç Yorumları 9 Mart 2022

Koç burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 9 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Size bir iş arkadaşınız, patronunuz veya arkadaşınızla aranızda bir sorun alevleniyor gibi görünebilir. Kendinizi bir düğüme sarmayın – sakinleşir ve gerçekten neler olup bittiğini dinlerseniz, düzeltmenin kolay olduğunu göreceksiniz.


9 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Projeleri tamamlamak ve çelişkili bir ilişkide kapanış yapmak için iyi bir gün.


9 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı, bugün şifa veren asteroit Chiron ile yumuşak bir bağlantı paylaşıyor ve sizi konuşma sanatı yoluyla iyileştirmeye teşvik ediyor. Kendinizi övmek, anlaşmazlıkları gidermek, fikir paylaşmak veya şu anda bulunduğunuz yere bağlı olarak ihtiyaçlarınızı dile getirmek için sesinizi kullanmaktan çekinmeyin. Gün boyunca kesinlikle konuşkan bir ruh halindeyken, bu akşam bir adım geri atmak isteyebilirsiniz ya da aileniz ve arkadaşlarınız tarafından aşırı uyarılmış hissedebilirsiniz. Teknolojinin neden olduğu uykusuzluktan kaçınmak için yatmadan en az bir saat önce sosyal medya sayfalarınızdan ve elektronik cihazlarınızdan fişi çekmek de iyi bir fikir olacaktır.


9 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklın nerede dolaşabilir, Koç? Son birkaç haftadır, zihniniz yoğun bir şekilde ağ kurma, iş arkadaşlarınız ve hatta profesyonel beklentilerinize odaklanmış durumda. Ancak Merkür, bugün Kova’dan ayrılıp mistik Balık burcuna girerken bu merakları bırakıyor. Şimdi Balık’ta, zihniniz yeni kavramları keşfetmeye başlar. Bilinçaltınız bu geçiş boyunca daha umutlu hale gelebilir. Ayrıca dikkat dağınıklığına da yatkın olabilir. Balık burcundaki Merkür, hayallerde ve “eğer olursa” kolayca kaybolabilir, bu nedenle işte yapılması gerekenlerin üstünde kalmaya çalışın.


9 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün meraklı İkizler’e giriyor ve mobil üçüncü iletişim evinize, düşünce sürecinize ve yakın çevrenize çekiş getiriyor. Bununla birlikte, aynı anda, gizli onikinci kapanış eviniz, gizli gündemleriniz ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla Balık’taki şanslı Jüpiter ile karşı karşıya gelecek. Koç, bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, şu anda her şeyi kendinize saklamak için bilinçli bir karar veriyorsunuz. Her ne kadar Merkür’ün şefkatli Balık’a geçişi düşünüldüğünde, kalpten konuşmak için birçok fırsat var. Kulağa sevimsiz geliyor, ancak en kötü durumda, sevgilinize her zaman güzel bir mektup yazabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.