Koç Burç Yorumları 7 Mart 2022

Koç burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 7 Mart 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Saatte bir milyon mil gidiyorsanız, muhtemelen her şeyi halletmek yerine sadece taşıt tutması alırsınız. Biraz müzik ve film ile rahatlayın.


7 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir projenin son rötuşları sizin tarafınızdan yapılmalıdır, bu yüzden karışımın içinde olduğunuzdan emin olun.


7 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa ayı, bu sabah Jüpiter ve ardından güneş ile bağlantı kuruyor, sevgili Koç, bedeninizle ve minnettarlığınızla bağlantı kurarak ruhunuzu iyileştirme şansı veriyor. Güne hazırlanırken sizi çevreleyen güzelliği takdir etmek için biraz zaman ayırın ve rutinlerinize devam ederken zaman ayırdığınızdan emin olun. Akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, yüce Neptün’e bir öpücük üflerken havayı rüya gibi bir hava dolduracak. Bu enerjiyi stresinizden ve endişelerinizden kaçmak için bir fırsat olarak kullanın, lüksü, rahatlamayı ve uysal bir eğilimi kucaklamayı seçin.


7 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, değerli zamanınıza ve enerjinize değmedikçe romantik bir yatırım yapmaya istekli değilsiniz. Örneğin, ay, konfor, para ve değer sistemlerinden oluşan ikinci eviniz aracılığıyla istikrar arayan Boğa burcunda parıldamaya devam eder ve hem finansal hem de kişisel yaşamınızda güvenlik duygunuzu çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapar. Bununla birlikte, Luna Uranüs’e yakın olduğundan, aynı zamanda akışa uyum sağlamaya ve kaosla arkadaş olmaya teşvik ediliyorsunuz. Başka bir deyişle, işler her zaman planlandığı gibi gitmeyecek ve Luna’nın Neptün’e uyumlu altmışlık açısı size ilahi olana güvenmeniz gerektiğini hatırlatıyor.


7 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, Ay Boğa burcunda Uranüs ile kavuşum yaptığında mali durumunuzda ani bir fikir değişikliği yaşayabilirsiniz. Kavuşma sabit bir dünya burcunda gerçekleşse de, açının istikrarı duygusal ay ve asi Uranüs tarafından hala sarsılıyor. Birlikte, her iki gezegen de mali sektörünüzde ciddi bir bahis oynar. Ruh halinize bağlı olarak her şey değişebilir, bu yüzden bir tür disiplin bulmak için Kova’daki ay kare Satürn’e yaslanın. Meydan, mali durumunuzu ciddi şekilde etkileyebilecek herhangi bir büyük satın alma veya taahhüdü durdurabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.