Koç Burç Yorumları 31 Mart 2022

Koç burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 31 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Eğlenmek için yeni bir yol arayın – tercihen çok pahalı olmayan bir yol. Biraz akran baskısı yapın ve arkadaşlarınızın katılmasını sağlayın.


31 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnançlarınıza fiziksel bir yüz koyun. Aklınızı nasıl konuştuğunuz konusunda yaratıcı olun.


31 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay burcunuza girerken kozmos ısınıyor Koç! Cesur ve canlı, tutkulu ay enerjisi, güven duygunuzu şişirir. İş yerinde büyük ve sorumlu görünüyorsunuz. Özellikle ay içe dönük Balık burcundayken son birkaç gün içinde daha sessizseniz, diğerleri eğiliminizdeki değişikliği fark edebilir. Ay enerjisi sizi işte güvenle dışa dönük olmaya teşvik eder, bu nedenle son birkaç gün içinde kaybettiğiniz zamanı telafi ediyormuş gibi hissedebilirsiniz.


31 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Ram, bu sabah burcunuza giriyor, size duygusal bir sıfırlama sağlarken temiz bir nefes görevi görüyor. Bu enerjiyi gündeminize öncelik vermek için bir bahane olarak kullanın, başkalarının kendi hedeflerine ulaşmasına yardım etmeden önce kendi hedeflerinize hizmet edin. Bu titreşimler, auranız gerçek bir liderin enerjisini taşıdığı için çevrenizdeki insanlara ilham vermenize de yardımcı olabilir. Ayın iletişimsel Merkür’e uyum sağladığı ve aileniz ve arkadaşlarınızla iletişim kurabilmeniz için telefona ulaşmanız için size ilham verdiği bu akşam sosyalleşmek için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


31 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yüksek sesle söyle – gururla söyle. Başka bir seviyedesin, Koç. Ve eğer özel birini seviyorsan, onun ateşli gücünün gayet iyi farkında olduğunu bil. Tabii ki, bunların hepsi bugün burcunuzda bulunan Merkür ile ay kavuşumu sayesinde hem mantıksal zihninizi hem de duygusal dünyanızı birleştiriyor ve iletişimi çok daha kolay hale getiriyor. Romantik Venüs, gecikmiş bir pow-wow’a ek olarak, işlerin garipleşeceği kaderin düğümlerine ilginç bir kare yapacak. Ancak bu, size hizmet etmeyen eski takıntılardan vazgeçme yeteneğinize bağlıdır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.