Koç Burç Yorumları 30 Mart 2022

Koç burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 30 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ailen bugün düşünebildiğin tek şey. Onların dramına kapılmamayı ne kadar tercih etsen de, bazen buna engel olamazsın. Dilinizi ısırmayın. Nasıl hissettiğiniz konusunda dürüst olun.


30 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Etrafınızdaki herkesin eleştirileri var, ancak tüm bakış açılarını açık fikirlilikle dinleyin.


30 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, aşık veya çoktan aşık olmuş, günümüzün astro-hava durumuyla ilgili her şey bir rüya gibi gelebilir. Başka bir deyişle, Koç, topraklanmış kalmak ve olaylara gerçekten gerçekçi bakmak önemlidir, bu yüzden çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmayın. Sonra tekrar, hızlı düşünen Merkür’ün ana ateşlerinizi şarj etmesiyle bunu söylemek yapmaktan daha kolay; bu nedenle cesur ve iddialı riskler alıp almamayı düşünüyorsunuz. Bununla birlikte, ayın Balık burcundaki Jüpiter ve Neptün’e olan yakınlığı düşünüldüğünde – on ikinci kapanış eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla – genel bakış açınızda rüya gibi bir kalite var, ancak hiçbir şey tam olarak bu değil. anlaşılan.


30 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Topluluğunuza ve isteklerinize nasıl değer veriyorsunuz Koç? Kova’daki Venüs Boğa’daki kuzey ay düğümü ile kare açı yaptığında, profesyonel taahhütlerinizin uzun vadeli etkisini düşünüyor olabilirsiniz. Kare, alanınızdaki benzersiz bireylerle daha derin bağlantılar kurmanıza izin verebilecek ağ fırsatlarına öncelik vermeniz gerektiğini gösterir. Sonuç olarak, bu bağlantılar sizi profesyonel hayallerinize yaklaştırabilecek değerli arkadaşlıklara yol açabilir. Bununla birlikte, çevrimiçi veya doğrudan alanınızda çalışmayan kişilerle bağlantı kurmak anlamına gelebilecek geleneksel olmayan ağ oluşturma fırsatlarını göz önünde bulundurmalısınız.


30 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcu bu sabah parıldayan Jüpiter ile bağlantı kuruyor, sevgili Ram, size çekirdeğinizde var olan ışığı bulmanız için kozmik bir fırsat sunuyor. Evreni ve içindeki yerinizi takdir etmek için bu sabah birkaç dakikanızı ayırın ve bu uğurlu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanın. Luna, kaderin düğümlerine yön verirken puslu Neptün’e sığınırken öğleden sonra havayı rüya gibi bir enerji dolduracak. Bu kozmik iklim, evren zihninizi ve ruhunuzu ilhamla ve önünüzde uzanan yola dair bakışlarla doldururken sizden büyük hayaller kurmanızı isteyecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.