Koç Burç Yorumları 3 Mart 2022

Koç burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 3 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün yeni bir şeyler pişirin (mutfakta veya başka bir yerde). Cızırtılı stilleriniz takdir edilecek ve sizi daha da büyük bir macera için havaya sokabilir. Belki de toplanıp uçağa binmenizi içeren bir şey?


3 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün en az dirençli yolu takip edin – sizin tarafınızda sağlam bir momentum var.


3 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Ram, bu sabah rüyalarınızı hatırlamaya çalışmak için bir dakikanızı ayırın, çünkü bu sabah erken saatlerde Balık burcu ile ruhsal Neptün arasındaki kozmik ittifak sayesinde diğer taraftan mesajlar almış olabilirsiniz. Luna, sabah gelişmeye devam ederken kuzey düğümü ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, astral alemleri geçerken aldığınız işaretler sizi geleceğe yönlendirebilir. Bu titreşimler biraz yüksek olsa da, akşam bastırdığında ve ay burcunuza girdiğinde daha uyanık ve enerjik hissedeceksiniz.


3 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şu anda romantik duygularla boğulmuş hissettiğinizi söylemek, kelimenin tam anlamıyla yetersiz kalır, Koç. Bu özellikle günümüzün için için yanan ve baştan çıkarıcı Venüs-Plüton kavuşumu düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü büyük ihtimalle flört ve romantizmle ilgili yoğun duygu ve arzuları tetikleyecektir. Ayın aynı zamanda rüya gibi Balıklarda da parıldadığını unutmayın – onikinci eviniz kapanma, engellemeler, sırlar ve teslimiyet yoluyla – tamamen kendinizi tutmuyorsanız, sahne arkasında bir şeylere kendinizi şımartmayı tercih ediyor olabilirsiniz. Belirli bir bağlantıya yaklaşma şekliniz hakkında dolaylı bir his var, bu yüzden manipülatif taktiklerden ve güç oyunlarından uzak durun.


3 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her zamankinden daha sessiz olabilirsin Koç. Ay, mistik Balık için Kova’dan ayrıldığına göre, işte başkalarıyla meşgul olmaktan geri çekilmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Genellikle etrafta olması gereken parlak bir ışık ve iş yerinde hesaba katılması gereken bir güç olursunuz. Bununla birlikte, ay enerjisi sizi daha fazla içe dönük enerjiyi benimsemeye çağırıyor, bu nedenle iş arkadaşınızla bir kargaşa yaratmak yerine bugün kendinize sakladığınızı görebilirsiniz. Bir şey olursa, sıradan görevleri yerine getirirken hayal kurarak zamanın izini kaybetmemeye çalışın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.