Koç Burç Yorumları 29 Mart 2022

Koç burcunun 29 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 29 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 29 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 29 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 29 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 29 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Telefonunuz bugün çalmaya başlayacak. Umursacağından değil. Arkadaşlarla yetişmek harika. Ama gerçekten tek istediğin, seni kimin arayacağını bilmen.


29 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birine verdiğiniz onca enerjiden sonra, gitmesine izin vermek zordur. Ama doğru.


29 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün rüya gibi Balık burcuna giriyor ve gizemli onikinci kapanış evinize, gizli gündemlere ve perde arkasındaki her şeye duygusal vurgu getiriyor. Yani, şu anda ya kendinize saklıyorsunuz ya da çok ihtiyaç duyulan bir iç gözlem yapıyorsunuz. Sonra tekrar, şu an için sevginizi kilitli tutmayı seçiyor olabilirsiniz, ancak Merkür ana ateşlerinizi tutuştururken, bu oldukça şüphelidir. Koç, yüzleşmekten kaçınmak şöyle dursun, sır saklayacak tipte değilsin, bu yüzden aşkının önünde bunu belli etmemeye çalış. Aksi takdirde işler sarpa sarabilir.


29 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bugün Ay şefkatli Balık burcunda ve haritanızın bilinçaltını yöneten sektöründe ilerlerken, her şeyi derinden hissedeceksiniz. Evren sizden duygularınızı değerlendirmenizi isterken, bu enerjiyi ilişkilerinizi ve kişisel tercihlerinizi yansıtmak için bir fırsat olarak kullanın. Gün biraz ağır veya yoğun hissedebilse de, Venüs’ün kaderin düğümleriyle sert bir t-karesine girdiği bu akşam duygusal harcamalardan kaçınmalısınız. En sevdiğiniz çevrimiçi butiklerin envanterinde gezinmek yerine, lüksü evde güzel bir çay veya tatlıyla kucaklamanın yollarını arayın.


29 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay sulu Balık burcunda olduğu için bugün daha yavaş ilerliyor. Koç, genellikle meşgul olan benliğiniz, işte dışa dönüklükten içe dönüklüğe geçiş yaparak daha bastırılabilir. Kendinize biraz zaman ayırmanız gerekiyorsa, bu tamamen iyi! Her gün gürültülü ve gururlu bir enerji olmak zorunda değilsiniz. İş gününüz boyunca kendinize odaklanmak için bir adım geri atabilirsiniz. Bu, hayal gücünüze veya iş yerindeki yaratıcılığınıza odaklanmak için mükemmel bir ay olabilir. Görevlerinizde sanatsal olarak gezinmek için ay enerjisini kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.