Koç Burç Yorumları 22 Mart 2022

Koç burcunun 22 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 22 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 22 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 22 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 22 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 22 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

yanıyor musun Hayır, ama çok ateşlisin. Gemide ne yapacağınızı bildiğinizden daha fazla temiz yanan yakıt var. Kendinizi doğru yöne doğrultun ve hemen yola çıkın.


22 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Güvenli yoldan gitme günü değil. İlk risk alan siz olun.


22 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, gizemli Akrep ve seks, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna dünyadaki otorite ve itibarın onuncu evi aracılığıyla Pluto’nun güç merkezi Pluto’ya altmışlık bir açı yapacak. Koç, bağlantıların profesyonel hayatında veya kamusal kişiliğinde nasıl bir rol oynuyor? Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, günümüzün kırmızı-sıcak gezegen hükümdarınız Mars ve asi Uranüs arasındaki sert kare, size hizmet etmeyen bir ortaklıktan kurtulmaya yönelik ani dürtüyü veya artık yankılanmayan uzun vadeli bir vizyonu kolayca doğrulayabilir. seninle.


22 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dürtüsel olmamaya çalış, Koç. Artık ay ateşli Yay burcunda olduğuna göre, kendinizi enerji dolu ve işinizde önünüze çıkan her şeyi üstlenmeye hazır hissedebilirsiniz. Ay enerjisi, Mars’ın Kova’daki Uranüs’ün Boğa’daki karesiyle kesiştiği için ters gidebilecek olan tartışma arzunuzu heyecanlandırabilir. Gergin olsa da, özellikle farklı bir bakış açısı düşünmenize yardımcı olacak açık fikirli ay ile bu meydandan çok şey öğrenebilirsiniz. İlerlemeden önce profesyonel özlemlerinizin ve topluluklarınızın değeri hakkında düşünmek için bir adım geri atmanız gerekebilir.


22 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Ram, Akrep ayı ile Balık burcundaki Neptün arasındaki destekleyici bağlantı sayesinde, bu sabah erken saatlerde garip rüyalar seni bulabilir. Perdenin ötesinden gelen mesajlarla kodlanmış olmaları durumunda, uyandığınızda astral alem maceralarınızı denemek ve hatırlamak için bir saniye ayırın. Luna, Pluto’ya bir öpücük göndererek, kişisel gücünüze dokunurken kendinizi savunmaya teşvik ederken, profesyonel yaşamınız kesinlikle sabah ortasına kadar fayda sağlayacaktır. İnsanların isteklerinizi kabul etme olasılığı daha yüksek olduğundan, anlaşmalarınızda pazarlık yapmaktan veya ödemeniz gerekiyorsa zam istemekten korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.