Koç Burç Yorumları 21 Mart 2022

Koç burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 21 Mart 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu beklediğinizden biraz daha zor olacak. Geçen günki gerginliğin tuhaf bir anormallik olduğunu düşündün ama görünüşe göre bunda bir şey varmış. Araştırmak.


21 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Karma kendi öngörülemeyen programında çalışır, bu yüzden geri ödemenizi beklemeyin.


21 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İşleri şimdilik rahat mı tutuyorsun, Koç? Bu kadar çok şey varken seçim yapmak zor, ama er ya da geç bir karar vermek zorunda kalacaksın. Örneğin, Ay Akrep burcunda ve birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz sona ermeden önce, Luna, bireysel özgürlüğün sosyal olarak yönlendirilen onbirinci eviniz aracılığıyla gezegensel yöneticiniz Mars ve Kova’daki Venüs ile yüzleşecek. Bazılarınız, önceden taahhütlere sahip olmanıza rağmen, geniş ağınızdaki birine karşı hisler besliyor olabilirsiniz. Neyse ki Luna’nın Balık’ta Merkür ve Jüpiter ile üçgen açı yapması bu süreçte içsel bilgeliğinize güvenmenizi hatırlatır.


21 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sana ne ilham veriyor, Koç? Sert ve taklalı bir yangın işareti olarak, işte çok fazla siniriniz olma eğilimindesiniz. İnanırsan kimse ve hiçbir şey senin önünde duramaz. Merkür bugün Balık burcunda Jüpiter ile kavuşum yaptığında, profesyonel çabalarınızı sürdürmek için inanılmaz derecede umutlu bir zihniyet benimsemeniz gerekiyor. Balıkların sulu, büyülü enerjisine yaslanın. Bağlantı, iş hakkında daha olumlu ancak esnek bir zihniyete sahip olmanızı sağlayabilir. Profesyonel bir öncü olmanıza izin verirken, işaretinizin saldırganlığını biraz azaltabilir!


21 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı şifalı asteroit Chiron için dengesiz bir açı oluşturduğundan, gününüz zor bir başlangıç ​​yapabilir, sevgili Ram, yorgunluğunuzu atıp yola çıkmanızı zorlaştırıyor. Bu arada Luna, yönetici gezegeniniz Mars ve Uranüs ile bir t-kare girer ve karışıma beklenmedik eğri toplar atar. Neyse ki, Neptün ve kaderin düğümleri arasındaki tatlı bir bağlantı, ilhamınızı bulmanıza yardımcı olabilir. Ancak, hayallerinizi inşa etmeye odaklanmanız gerekecek. Bu kozmik iklim sizden esnek kalmanızı isteyeceğinden, planlamanızda çok katı olmamaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.