Koç Burç Yorumları 2 Mart 2022

Koç burcunun 2 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 2 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunun 2 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 2 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 2 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 2 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazen ‘belki’, ‘evet’ veya ‘hayır’dan daha iyi bir cevaptır. Kendinizi istediğinizi beklemeye zorlamak, sonunda elde ettiğinizde onu daha eğlenceli hale getirebilir. Sonra tekrar, cevaplarını bilmek zorundasın. Biraz kas yapmaktan korkmayın.


2 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir tuğla duvara çarpmış gibi hissediyor musun? Bugün her şeyi bir kez daha denemelisin.


2 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcunda yeni ay bugün tezahür ediyor, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirirken sizden en derin duygularınıza erişmenizi istiyor. Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki kozmik bir ittifak, duygularınızı anlamlandırmanıza yardımcı olabilir, ancak bu tür duyguları tamamen çözmenize yardımcı olması için bir arkadaşınızla bağlantı kurmanız gerekebilir. Bu arada, Venüs, Mars ve Plüton gökyüzünde hizalanacak ve özellikle sınırların yerleştirilmesi gerekiyorsa, gerçekleşmesi gereken herhangi bir kişisel değişikliği yapmanız için size motivasyon verecek. Bu titreşimler, profesyonel ilerleme sağlamak için de mükemmeldir ve kariyer hedefleriniz etrafında niyetler belirlemek için mükemmel bir zaman sağlar.


2 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna bugün mistik Balık burcuna geçerek uykulu onikinci kapanış, rüyalar, ketlenmeler ve perde arkasındaki her şeyi harekete geçirecek, bu da geri çekilme ve enerjinizi yeniden doldurma ihtiyacı hissetme olasılığınız daha yüksek olduğu anlamına geliyor. Bekar ya da alınmış, kendi kendine check-in yapmanın ya da belki de hak edilmiş bir zihinsel sağlık günü geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Bu, özellikle, ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla, size duygusal doyum getiren insanları, yerleri ve şeyleri keşfetme sürecinde olduğunuz için, ayın asi Uranüs’e altmışlık konumu göz önüne alındığında doğrudur. Koç, bugün kartlarında aşk yok değil; bu sadece meditasyon için bir zaman.


2 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerini güvenliğinle nasıl hizalayabilirsin, Koç? Oğlak burcundaki Mars ve Venüs, Boğa burcunda geri giden kuzey ay düğümü ile üçgen açı yaptığından, doğru yönde ince değişimler görebilirsiniz. Hem Mars hem de Venüs, kariyerinizde aktif olarak çalışıyor, sizi uzun vadeli bir plan düşünmeye motive ediyor ve sizi son derece etkili insanlarla buluşturuyor. Eğer bu işi yapıyorsanız, kaderin ve kaderin kuzey düğümüyle olan üçgenin bugünden itibaren işe yaradığını görebilirsiniz. Profesyonel ve finansal olarak istikrar kazanma fırsatı ortaya çıkabilir veya sonunda ilerleme görebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.