Koç Burç Yorumları 19 Mart 2022

Koç burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 19 Mart 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Mart 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınız gemide olduğu sürece her şeyi yapabilirsiniz. Ve sadece ahlaki destek için de olsa bu konuda onların yardımına ihtiyacınız olacak. Onlara neye ihtiyacın olduğunu söyle. Arkanı kolladılar.


19 Mart 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başkalarının hırsları size ait olmamalıdır. Yoluna devam et.


19 Mart 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı Merkür ile dengesiz bir açı oluşturduğundan ve potansiyel olarak odağınızı bulandırdığından, kendinizi biraz ağırlıksız veya dengesiz hissederek uyanabilirsiniz. Evren sizi içsel bir boşluğa ittiğinden, derin duyguları çözmenize yardımcı olduğundan, çevrenizdeki insanlarla bağlantı kurmakta sorun yaşayabilirsiniz. Neyse ki, öğleden sonra yaklaşırken ve Luna uğurlu Jüpiter’e açı verirken, yalnızlık içindeyken kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Akşam tezahür ettiğinde ve ay Satürn’le bağlantı kurduğunda daha sosyalleşeceksiniz, ruhunuzla sınırlar çizmenize yardımcı olacak, böylece sevdiğiniz insanlara odaklanabileceksiniz.


19 Mart 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk dilinizin temelinden bire bir bağlantılarınızın istikrarına kadar her şey beklenmedik bir değişim yaşıyor, ancak muhtemelen işi yapmaya çoktan başlamışsınızdır, Koç. Bu özellikle günümüzün düzensiz Venüs-Uranüs karesi düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü istikrar arayan ikinci değerler evinizi ve aynı anda aşka genel bakış açınıza meydan okuyan onbirinci bireysel özgürlük evinizi harekete geçirecektir. Bu arada Luna, Venüs-Satürn’ü özgürlüğü seven Kova’da üçgen yaparken Terazi ve uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizde gezinmeye devam edecek. Yine, yapmak için bazı düşünceleriniz var.


19 Mart 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayallerinize ve bağlantılarınıza ne kadar değer veriyorsunuz, Koç? Venüs Kova’da, olası olmayan ancak değerli ağ oluşturma fırsatları getirdiğinde, en olası profesyonel hayallerinize bile yardımcı olacak atipik bağlantıları düşünebilirsiniz. Ancak Venüs’ün Uranüs ile Boğa burcundaki karesi, bugün bu tür bağların ve özlemlerin değerini test edebilir! Taahhütlerinizi ve ilişkilerinizi test edebilecek mali veya hatta güvenlik değişikliği gibi beklenmedik bir şey ortaya çıkabilir. Bekleyeceğiniz son iş ilişkisi veya topluluk, bugün en değerli varlığınız olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.