Koç Burç Yorumları 18 Mart 2022

Koç burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 18 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanları rahatsız etmeden motive etmekte gerçekten iyisin. Bu yüzden insanlar sizi liderlik pozisyonlarında görmekten hoşlanıyor. Sürükleme gibi görünmeden herkesin bitiş çizgisini geçmesini sağlıyorsunuz.


18 Mart 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu, çekimleri aramak için senin günün, bu yüzden yapmalısın. Şeyleri gördüğünüz gibi arayın.


18 Mart 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah Terazi burcuna geçiyor, sevgili Ram, sevgiye yaslanırken dengenizle yeniden bağlantı kurmanızı istiyor. Bu titreşimler gün boyunca romantik bir ortam yaratacak ve o özel kişiyle biraz flörtleşmek için iyi bir zaman olacaktır. Bu arada, Balık güneşi dönüştürücü Plüton’a bir öpücük üflerken, kariyerinizdeki büyük değişimler yüzeyin altında demleniyor olabilir. Şu anda, özellikle mevcut iş unvanınızdan tamamen memnun değilseniz, değişime yönelin. Bu gece Luna, tutkulu Mars’a açı yapıyor ve haritanızın kalp meselelerini yöneten sektörüne ısı getiriyor.


18 Mart 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son düzenlemelerini yapmaya hazır ol Koç! Son altı ay, günlük iş yaşamınızda tutarlı ancak esnek bir uyum oldu. Rutinlerinizi, yöntemlerinizi veya işinizin diğer ilgili yönlerini yavaşça düzenlemiş olabilirsiniz. İş akışınızı ayarlamak için de harika bir ay döngüsü olabilirdi! Şimdi Başak burcundaki dolunay altında bu döngü doruğa çıkıyor. Kalan verimsiz alışkanlıklarınızdan kurtulun ve sizi desteklemeyen iş arkadaşlarınızdan kendinizi ayırmayı düşünün. Bu bölümü kapatmak için nihayet çalışmanızın bazı yönlerini mükemmelleştirmek için ay enerjisini kullanın.


18 Mart 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İki kez hafifçe vurun ve sağa kaydırın, Koç. Ay’ın uyum arayan Terazi’ye geçişi ve sizin taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci eviniz üzerine, Luna, özgürlüğü seven Kova ve sizin onbirinci evinizden geçen cızırtılı geçişinin ortasında, kızgın gezegen hükümdarınız Mars ile buluşacak. Topluluk İlişkileri. Çekici, dinamik ve oldukça etkileyicisiniz, ancak bir yakalamanız var. Haritanızın bu bölgesini büyüleyen cilveli Venüs’ün etkisine rağmen, baştan çıkarma gezegeni aynı anda burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron’a seksen yapacak. Aniden kendinize güveniniz azaldıysa, cesaretiniz kırılmasın; Aldığınız harika incelemelere odaklanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.