Koç Burç Yorumları 17 Mart 2022

Koç burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 17 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda insanlarınızı bulma arayışındasınız. Dünyanın en iyi arkadaşlarına sahip olduğunuzu düşünseniz bile, hala büyük resmin en az bir parçasını kaçırıyorsunuz – gidip onu bulun.


17 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün çatışmalardan korkmayın. İnançlarınız için savaşmak son derece ödüllendiricidir.


17 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Başak ayı geniş Jüpiter ile karşı karşıya gelirken, yapılacaklar listeniz bu sabah biraz bunaltıcı gelebilir. Görevde kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak gün sonundan önce tamamlanması gerekmeyen işleri halletmek için kendinize çok fazla baskı yapmayın. Luna, puslu Neptün ile sert bir karşıtlık oluşturduğunda, bu akşam puslu bir hava kendini gösterecek ve bu da sizi kendinizi kötü hissetmenize veya duygusal olarak kafanızın karışmasına neden olabilir. Neyse ki, bu gece gökyüzünde dolunay yükseldiğinde, sizi aşağı çeken tüm ağırlıklardan kurtulma şansınız olacak.


17 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Perspektif her şeydir ve bunu ilk elden tanıyorsun Koç. Neyse ki, sosyal odaklı on birinci evinizi göz kamaştıran Mars ve Venüs’ün yardımıyla, size birden fazla şekilde ilham verebilecek bir arkadaş ve akran destek sisteminiz var. Bununla birlikte, suları test etmek ve aşk bölümünde deneyler yapmak yerine, Ay’ın Başak’taki yolculuğu, bazı şeyleri ikinci kez tahmin etmenizin ve sonraki adımları aşırı planlamanızın nedeni olabilir. Savvy Mercury, özgürlüğü seven Uranüs ile de uyum içinde olacak, bu nedenle romantik karşılaşmalarınız sosyal medya üzerinden gerçekleşebilir. Her iki durumda da, bu, yaklaşımınızla ilgili olarak kutunun dışında düşünmek için bir fırsattır.


17 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Beklenmedik olanı bekle, Koç! Bugün Balık burcunda Uranüs ile 60’lık Boğa burcundayken Merkür ile ani bir algı değişikliği yaşayabilirsiniz. Sezgisel ancak temelli, kararlı ancak istikrarsız olan altmışlık, mali durumunuzu ve güvenliğinizi farklı bir mercekle görmenizi teşvik edebilir. Merkür, mistik Balık’ta bilinçaltınızı pozitiflikle besleyen umut verici bir yaklaşıma sahiptir. Bu, Uranüs’ün mali durumunuzda ve hatta değer duygunuzda kademeli değişiklikler yapmasına izin verebilir, umarım daha tatmin edici bir şeye doğru. Şansınızın döndüğüne inanmak bile büyük bir fark yaratabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.