Koç Burç Yorumları 15 Mart 2022

Koç burcunun 15 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 15 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 15 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 15 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 15 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 15 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Elbette sorunların var, ama onlarla tamamen başa çıkabilirsin. Bunları kendi başınıza aşmak isteyeceksiniz – ve bu işe yarayacak – ama yardım istemek güzel.


15 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kaynaklarınızı depolayın ve aksiyonun merkezine dramatik bir dönüş için hazırlanın.


15 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu bu sabah Satürn ile karşı karşıya, sevgili Koç, özellikle de başkalarının kişisel sınırlarınıza saygı göstermediğini düşünüyorsanız, arkadaşlık grubunuz içinde sorunlar yaratabilir. Ne yazık ki, Luna kaderin düğümleriyle sert bir t-kareye girdiğinde, bu dengesiz titreşimler öğleden sonraya kadar devam edecek. Bu kozmik iklim sizi yoğun bir ruh haline sokacak ve bu da şu anda geçinmekte zorlandığınız arkadaşlarınızdan bir mola vermeniz için size ilham verebilir. Neyse ki, akşamın ilerleyen saatlerinde ay pragmatik Başak burcuna geçtiğinde duygularınızı sıralamak için bir fırsatınız olacak.


15 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kasvetli astro-havası altında cesaretiniz kırılmasın, Koç. Örneğin, ister bekar olun ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın ciddi Satürn ile doğrudan karşıtlığı, sınırlama, kısıtlama ve bazılarınız için yalnızlık duygularını tetiklemeye eğilimlidir. Bu, özellikle ayın kalp merkezli Aslan ve romantik beşinci eviniz aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme yolculuğunu göz önünde bulundururken, onbirinci ev çağrışımlar, topluluk ve aidiyet duygusu yoluyla Satürn’e karşı çıkarken doğrudur. Dünya. Koşullar ne olursa olsun seviliyorsunuz ve sevilmeye değersiniz. Işığa yakın dur ve kalbini takip et.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.