Koç Burç Yorumları 14 Mart 2022

Koç burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 14 Mart 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Genelde insanların senin hakkında ne düşündüğü umurunda olmaz ama nedense şu anda tek düşünebildiğin bu. Öyleyse öğren ve üstesinden gel.


14 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün uyarıcı bir kültür dozuna ihtiyacınız var. Rutininizin dışına çıkmak anahtardır.


14 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, ay ateşli Aslan’dan ve haritanızın kendini ifade etmeyi ve eğlenceyi yöneten sektöründen geçerken bugün çok alıngan bir ruh halinde olacaksınız. Bu titreşimler egonuzdan çıkıp biraz oynamasını isteyecektir. Ancak bunu, özellikle Luna’nın joker karakter Uranüs ve şifalı asteroit Chiron ile bağlantı kurduğu öğleden sonraları, stil ve zarafetle yapmak isteyeceksiniz. Sizi destekleyeceğini bildiğiniz insanların etrafında toplayın, ancak desteklemeyen insanlarla herhangi bir popülerlik yarışmasını kazanmaya çalışmayın, aksi takdirde kaba bir uyanış içinde olabilirsiniz.


14 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her şey yerine oturuyor, Koç! Algınızın, hayatınızdaki olayların nasıl geliştiğinde önemli bir rol oynadığını fark ettiniz mi? Değilse, bugün Balık burcundaki güneşin kuzey ay düğümünün Boğa burcunda geri gittiğini fark edeceksiniz. Finansal beklentileriniz ve ileriye dönük güvenliğiniz konusunda inanılmaz derecede umutlu hissedebilirsiniz. Mevcut rolünüzde veya başka bir yerde beklenmedik bir fırsat gibi bir şey nasıl hissettiğinizi doğrulayabilir. Birleşim aynı zamanda inanılmaz derecede olumlu hissedebilir, bu da sezgisel olarak her şeyin finansal olarak yoluna gireceğini hissedebileceğinizi ima edebilir. Her şeyin yoluna gireceğine biraz inancınız olsun!


14 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularla ilgili duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizde yüzdükten sonra, ay, aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili gösterişli beşinci evinize vurgu yaparak, Leo tiyatrosunda aylık ilk çıkışını yapacak. Koç, bekar veya çift, bu ay geçişi, özellikle de flört ve romantizm söz konusu olduğunda, genellikle iyi bir zamandır. Bununla birlikte, bu zamanda konfor alanınızın dışına çıkmanız istendiğinden, meydan okumanız potansiyel olarak ayın karesinden Uranüs’e gelebilir. Kabul, Venüs’ün karşısındayken, kendinizi ve çoğunluğu seçmek arasında parçalanmış hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.