Koç Burç Yorumları 13 Mart 2022

Koç burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 13 Mart 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Mart 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazı eğlenceli karakter dışı davranışlarla kendinizi şaşırtacaksınız – ve aşkınız en çok takdir edilecek.


13 Mart 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sakin tavrınız değerlidir. Herhangi bir drama kapılma dürtüsüne karşı koyun.


13 Mart 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah Yengeç burcunda düşünceli Plüton ile karşı karşıya gelirken farkında bile olmadan duygusal duvarlar örebilirsin. Bu titreşimler sizi biraz içsel bir korkuya sokabilir, ancak bunu sizi önemseyen insanlardan çıkarmamaya çalışın. Neyse ki, bu öğleden sonra ay ateşli Aslan’a ve haritanızın eğlenceyi yöneten sektörüne girdiğinde hava değişecek. Kesinlikle dışarı çıkıp sosyalleşme havasında olacak olsanız da, çok geç saatlere kadar dışarıda kalmamaya çalışın, aksi takdirde yatma saatiniz yaklaşırken bir duvara çarpabilirsiniz.


13 Mart 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, ister bekar ol ister kendini adamış ol, bugünün baş döndürücü astro havasında topraklanmış olman önemlidir. Ay Yengeç’te yüzerken duygularınızın içinde olma olasılığına ek olarak, Luna, güç merkezi Pluto’ya doğrudan bir muhalefet yapacak ve bu da en içteki duygularınızı güçlendirecek ve yoğunlaştıracaktır. Belki kişisel yaşamınız ile boğulmuşsunuzdur ya da belki de derin bir iç gözlem içindesiniz. Bu, bugün aşk hayatınızı etkileyecektir, bu yüzden duygusal dalgalara dikkat edin. Bu özellikle ayın kapanış, rüyalar ve teslimiyetten oluşan onikinci eviniz aracılığıyla Güneş-Neptün ile üçgen açı yaptığı düşünüldüğünde geçerlidir. Romantik bir döngüyü bitirmek konusunda isteksiz misiniz?


13 Mart 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Biraz umudun olsun Koç! Bugün, mistik güneş, Balık burcundaki ruhsal Neptün ile kavuşum yaparak bilinçaltınıza soyut bir cazibe katıyor. Bu iki gezegen birlikte çalışırken, finansal özgürlük ve profesyonel başarı hayallerinde kaybolabilirsiniz. Mükemmel işin nasıl görüneceğini, ideal ücret ve uygun yaşam tarzını düşünüyor olabilirsiniz. Mükemmel profesyonel hayatınızın hayalini kurmak için bu harika birleşimi kullanın. Ay, günün ilerleyen saatlerinde kendinden emin Aslan’a girerken, umudunuz burada bitmeyecek ve size bir güven artışı sağlayacak!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.