Koç Burç Yorumları 12 Mart 2022

Koç burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 12 Mart 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Mart 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Eski bir işi geride bırakmak zorundasın – o kadar canlandın ki yardım edemezsin ama bir sonraki büyük yeni şeye daha hızlı ve daha hızlı ilerlersin.


12 Mart 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aynı fikirde olmayanların öfkesiyle yüzleşin – kalbinizde onların yanlış olduğunu bilirsiniz.


12 Mart 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı ve uğurlu Jüpiter arasındaki destekleyici enerji akışı sayesinde bu sabah iyimser, minnettar ve huzurlu bir şekilde uyanmalısınız tatlı koç. Neşeli tavrınızı geri tutmayın ve arkadaşlarınız ve ailenizle bol bol sevgi ve pozitifliği paylaştığınızdan emin olun. Balık güneşi mistik Neptün’e uyum sağlarken, hava gün boyunca özellikle hafif ve rüya gibi olacak. Bu kozmik akım, bu akşam, ay bu gök cisimlerine bir öpücük üfleyerek, umutlarınız ve hayallerinizle temele dokunmanızı istediğinde, sizi duygusal bir seviyede vuracak.


12 Mart 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, aşırı duyarlı Yengeç ve duygusal dördüncü eviniz, aile meseleleri ve en içteki duygularınız aracılığıyla ışıldamaya devam ediyor, ancak aynı zamanda, gizemli on ikinci saat kapanışınız, teslimiyetiniz ve bilinçsiz kalıplarınız aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyumlu bir üçgende buluşacak. Koç, kendinize ne kadar çok emek harcarsanız – özellikle geçmiş yaraları ve yükleri bırakmaya gelince – kişisel yaşamınızda o kadar başarılı olursunuz. Ve ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın Jüpiter ile olan bağlantısı, sizi ruha uyum sağlamaya ve zamanınızı ve enerjinizi size duygusal doyum getiren şeylere yatırmaya teşvik ediyor.


12 Mart 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yoğun bir güne hazır olun Koç! Ay Yengeç burcundaki Uranüs Boğa burcundayken, özellikle kaynaklarınızla, farklı bir şey yapmaya zorlanabilirsiniz. Altmışlığın uyandırma, sarsma enerjisi, sizi mali durumunuzda değişiklik yapmaya teşvik eder. Yaşam tarzınız mali bir değişiklik gerektirebilir, bu nedenle bütçenizi veya hatta kendinizi ne kadar güvende hissettiğinizi kökten ayarlamanız gerekebilir. Ay aynı zamanda Güneş ve Jüpiter Balık burcunda üçgen açı yaptığından, yeni bir zihniyete adım atmak nispeten kolay olabilir. Bu sulu üçgenler, siz bu ayarlamaları yaparken biraz umut aşılayabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.