Koç Burç Yorumları 11 Mart 2022

Koç burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 11 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Mart 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şimdi işleri başka bir seviyeye taşımak için harika bir zaman. Attığınız her yeni adımın doğru yönde olacağı kesin, o yüzden başlayın.


11 Mart 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Görevlerinizi devredin – kendinize bir mola verecek ve başkalarına yükselme şansı vereceksiniz.


11 Mart 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah rüyalarınıza dikkat edin, çünkü Yengeç ayı ile iletişimsel Merkür arasındaki tatlı bir bağlantı, siz uykunuzda astral alemleri geçerken perdenin ötesinden mesajlara yol açmış olabilir. Bununla birlikte, uykudayken yaşadığınız garip karşılaşmaları çözmek için çok fazla zaman harcamamanız önemlidir, aksi takdirde Luna ve Venüs arasındaki dengesiz bir görünüm sayesinde gün içindeki aktivitelerinize engel olabilir. , ve Mars. Luna, tahmin edilemez Uranüs ile tatlı bir bağlantıya girerek sizi hoş sürprizlerle kutsadığı için bu akşam beklenmedik olaylar ortaya çıkabilir.


11 Mart 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sezgileriniz bugün hızla artıyor, bu yüzden örümcek duyularınızdan şüphe etmeyin, Koç. Ne de olsa, ayın aşırı duyarlı Yengeç’e ve dördüncü eviniz, aile meseleleri ve duygusal temellere geçişi üzerine, Luna, rüya gibi onikinci kapanış, teslimiyet ve bilinçsiz kalıp eviniz aracılığıyla Balık’taki Merkür ile uyumlu bir üçgen oluşturacak. Söylemeye gerek yok, duygusal doyuma doğru yönlendiriliyorsunuz ve “şüphenin faydası” için gerçekten yer yok. Daha zorlayıcı bir notta, yaralı şifacı Chiron’un (burcunuzdaki) karesi sizi bu süreçte geçmiş dersleri düşünmeye teşvik ediyor.


11 Mart 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, bugün geri adım atma ve farklı önceliklere odaklanma zamanı. İş yükümlülüklerine odaklanmak yerine, Ay Yengeç burcunda olduğu için dikkatinizin evdeki görevlerinize yönlendirildiğini görebilirsiniz. Lovely Luna özel hayatınızı beslemeye hazır. Bu zamanı evde gecikmiş işleri halletmek için kullanabileceğiniz için hafta sonunu başlatmak için mükemmel bir ay olabilir. Çamaşır yıkamak, bulaşık makinesini boşaltmak ve hatta oturma odanızı temizlemek gün boyunca odaklanmanız gereken işlerdir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.