Koç Burç Yorumları 10 Mart 2022

Koç burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 10 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yoğun ruh hali değişimleri sizi daha iyi hale getirebilir. Öfkenizi dizginleyin ve ilk özür dileyen siz olun.


10 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaş veya sevilen biri karakterine aykırı davranıyorsa, neler olduğunu öğrenin.


10 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı puslu Neptün’ün sert görünümüne girerken, bu sabah beyin sisine ve düşük enerji seviyelerine dikkat edin, tatlı Koç. Bu kozmik iklimin sizi içine atabileceği herhangi bir korkaklıktan kurtulmanıza yardımcı olacak narenciye veya nane gibi ferahlatıcı kokularla zihninizi desteklemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ne yazık ki, Luna ve Pluto arasındaki dengesiz bağlantı sayesinde gecenin içinde kendinizi biraz garip hissetmeye devam edebilirsiniz. Kendinize daha çok kendiniz gibi hissedeceğiniz ve bu tür sorumlulukları üstlenebileceğiniz yarına kadar kalan görevleri ertelemek için kendinize izin verin.


10 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, gerçekleri kontrol eden İkizler ve iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan meraklı üçüncü eviniz aracılığıyla parıldamaya devam ediyor. Ancak bu süreçte aynı anda belirsiz Neptün ile karşı karşıya gelecek. Sözünü karşılamıyor musun, Koç? Kendinizi tamamen eziyor ancak kendinizi ifade etmekte zorlanıyorsanız, belki de bu, diğer iletişim yollarını düşünmeniz için bir fırsattır. Klişe gibi gelebilir ama her zaman müzik sözleri vardır. Ayrıca, hem Mars hem de Venüs, Kova burcunun özgürlüğü seven burcu aracılığıyla kendi yollarını geri alırken, aşk diliniz ne kadar alışılmadık olursa o kadar iyidir. Ayın Satürn ile üçgen açı yapması da düşüncelerinizi temellendirmeye yardımcı olur.


10 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Meraklı doğanızı somutlaştırma zamanı, Koç! İlk dördün ay, aptal İkizler’de parlıyor ve konuşmalarınızda ve acil çalışma gruplarınızda meraklı bir bakış açısına sahip olmanızı teşvik ediyor. Ayın bu evresinde, özellikle iş arkadaşlarınızla sohbet ederken fikirlerinizi ve fikirlerinizi savunurken, bireysel bir zihin durumuna geçmeniz istenir. Bir tür krize veya soruna atıfta bulunabilecek, üstesinden gelmeniz gereken birkaç başlangıç ​​engeliniz olabilir. Ancak, sezgilerinizi ortaya çıktıkça ifade ederken kendi kendinizi motive etmeye devam ederseniz, bu engeller sonradan küçük görünecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.