Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Burç Yorumu Mart 2022

Koç burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Koç burcunun Mart ayı neler bekliyor? Koç burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayallerinizi tezahür ettirmek

Koç, bu hareketli ay 2 Mart’ta şanslı Jüpiter ve elektrikli Uranüs ile bağlantı kuran Balık burcundaki muhteşem yeniay ile başlıyor. Veya bir şans eseri tarafından desteklenen bir girişim başlatmaya karar verebilirsiniz.

Ateşli Mars ve uyumlu Venüs, ertesi gün güçlü Plüton ile aynı hizaya geldiğinden, işiniz veya işinizle ilgili güçlü bir değişim fırsatı da var. Yoğun bir başarı arzusu umut vaat etmeye başlayabilir ve bunu gerçeğe dönüştürmek için yardıma sahip olacaksınız.

Tatlı Venüs ve savaşçı Mars bu ay bir süre birlikte seyahat edecek ve beşinci ayda Kova’ya geçiş yaparak sosyal hayatınızı güçlendirecek ve sizi akraba ruhlarla temasa geçirecek.

Başak burcundaki dolunay ve yaşam tarzı sektörünüz 18 Mart’ta Plüton ile aynı hizaya geliyor, bu nedenle parlaklığını kaybetmiş bir hedef gibi bir şeyi bırakmak, heyecan verici yeni gelişmelerin önünü açabilir.

Bu ayın en önemli haberi, sizin için yeni bir başlangıcın habercisi olan yirminci ayda güneşin burcunuza geçişi. Bu, kimliğiniz ve amaç duygunuzla temasa geçeceğiniz bir zamandır. Spot ışıkları sizin ve sorumluluğu üstlenmek için adım atma becerinizin üzerinde. Ve her türlü zorluğun üstesinden gelmenin tadını çıkaracaksınız.

Messenger Merkür, 27 Mart’ta Koç burcuna geçerek zekanızı öne çıkarıyor ve özgür ifadeyi teşvik ediyor. Dünyayla paylaşacak bir mesajınız varsa, diğerlerini bu konudan haberdar etmek ve bunu ortaya çıkarmak için her türlü medyayı kullanmak için zaman kaybetmezsiniz.

Son olarak, ay, iletişimsel Merkür ile aynı hizada olan burcunuzda bir yeni ay ile sona eriyor. Bu sizin için yılın en iyi yeni ayı, bu yüzden niyetlerinizi yazmaya ve bunları düzenli olarak okumaya değer. Bilinçaltınıza battıklarında, neredeyse hiç çaba harcamadan tezahür etmeye başladıklarını göreceksiniz.


Koç Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2 Mart’ta Balık burcunda yeniay olduğunda aşk hayatınız hala buz kesiyor. Dışarı çıkmak yerine kalbinizi özel olarak iyileştirmekle daha çok ilgileniyorsunuz. Buluşmayı duraklatın ve beşincisinde Mars ve Venüs Kova’ya girdiğinde arkadaşlarınızla dışarı çıkın. Sizi özel biriyle tanıştırabilirler.

Bununla birlikte, 9 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçtiğinde hala bir flört dönemindesiniz. On sekizinde, Başak burcundaki dolunay sırasında biraz duygusal bahar temizliği yapın. Size eski sevgilinizi hatırlatan her şeyden kurtulun.

Çünkü mevsiminiz, 20 Mart’ta güneş burcunuza girdiğinde başlıyor. Romantik olarak ciddileşmeye hazır değilken, aşk tohumlarını ekmeye ve yeniden flört etmeye hazırsınız. Birine aşıksanız, Koç, Merkür yirmi yedinci gün burcunuza girdiğinde ona çıkma teklif edin.

31 Mart’ta yeni ay burcunuzdayken ayı ideal bir randevu gecesi ile sonlandırın. Tüm kıyafetlerinizi giyin ve randevunuzla çöpçü avı veya bungee jumping gibi yeni bir şeyler deneyin. Sadece eğlen!


Koç Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sürprizlerle dolu yepyeni bir aya hoş geldiniz Koç! Yeni bir iş veya iş fırsatı arıyorsanız, cesur burcunuz için 5 Mart’ta Venüs ve Mars aynı hizaya geldiğinde, sıra dışı görünen teklifler almak, enerjinizi yönlendirmenin en iyi yolu olabilir. Kesinlikle dikkatli olmalı ve hareket etmeye devam etmelisiniz!

İçgüdülerinize güvenmek oyunun adıdır. Gidilen yoldan çıkmaya hazır bir işaret varsa, o kesinlikle sensin! Şimdi büyük kararlar alma ve kariyer yolunuzda sizi başka bir seviyeye taşımalarına izin verme zamanı.

Güneşe dönüşünüz 20 Mart’ta başlıyor ve şimdi doğrudan olan Merkür, bir hafta sonra burcunuza geçiyor. Bu sizi merkeze geri getirerek dünyayı korkmadan ele geçirmenizi mümkün kılar. Şimdi daha profesyonel riskler alma zamanı. İlgi odağı olun ve projeleriniz, hedefleriniz, umutlarınız ve özlemleriniz hakkında konuşmaktan çekinmeyin. Öncülük edin ve geleceğinizdeki tüm harika şeyler hakkında kendinize güvenin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.